image

В Ужгороді відбудеться дебютний турнір з міні-футболу в честь 70-річчя легендарного футболіста Степана Решка

В Ужгороді відбудеться турнір з міні-футболу серед ветеранів в честь ювілею легендарного футболіста Степана Решка

24 березня 2017 року легендарному футболісту ужгородської «Верховини», вінницького «Локомотива», одеського «Чорноморця», київського «Динамо», збірної СРСР змс СРСР С. М. Решку виповниться 70 років. Стефан Михайлович один із найтитулованіших гравців Срібної Землі: 4–кратний чемпіон та 2–кратний володар кубка СРСР, бронзовий призер олімпійських ігор (Монреаль, Канада, 1976 рік), єдиний представник Срібної Землі, який у складі київського «Динамо» у 1975 році став володарем Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА. Входив кілька разів до символічних списків «33 кращі гравці СРСР» та «22 кращі гравці УРСР».
З ініціативи обласного відділення НОК України (голова Іван Риляк), Федерації футболу Закарпаття (Іван Дуран), управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації (начальник Віталій Ерфан) та обласного осередку Асоціації спортивних журналістів України (голова Василь Гаджега) 26 березня в ужгородському СК «Юність» відбудеться дебютний турнір з міні–футболу серед ветеранів (45 років+), присвячений славному ювіляру С. М. Решку. До нашого обласного центру у першу чергу запрошені представники тих команд за які свого часу виступав гранд вітчизняного футболу Стефан Решко (ФК «Верховина» («Говерла») Ужгород, ФК «Локомотив» («Нива») Вінниця, ФК «Чорноморець» Одеса та ФК «Динамо» Київ»), а також із Львова, Івано–Франківська та Чернівців.
За головний трофей турніру також змагатимуться ветеранські клуби з Ужгорода, Мукачева, Мукачівського, Іршавського, Хустського, Берегівського та Виноградівського районів.
Урочисте відкриття турніру о 10–ій годині (26 березня) в ужгородському СК «Юність».

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com