image

В суботу-неділю стартує новий сезон у Чемпіонаті Закарпаття з футболу

ФФЗ визначила кількість команд у Вищій та Першій лігах та склала календар обласного Чемпіонату. В кожній лізі відбулися суттєві зміни серед учасників турніру. У Вищій лізі змінено формат, а у обох зонах Першої ліги кількість команд буде непарною.

В наступному сезоні у Вищій лізі гратиме 10 команд, при цьому учасники змагатимуться у три кола. У порівнянні з минулим сезоном не гратимуть: «Дийда», «Берегово», «Мункач», «Спартакус» (Ужгород) та «Тячів». Натомість до Вищої ліги заявився минулорічний учасник чемпіонату в Першій лізі «Карпати» (Рахів).

КАЛЕНДАР. ВИЩА ЛІГА

У Першій лізі Західної зони виступатиме 11 команд (станом на четвер). У порівнянні з минулим сезоном немає перечинських та верхньокоропецьких «Карпат», «Дерцена» та ФК «Баранинці». Натомість виступатимуть команди: «Сторожниця», «Ф. Медвідя» (Н. Давидково) та «Заріччя».

КАЛЕНДАР. ПЕРША ЛІГА, ЗАХІДНА ЗОНА

У Першій лізі Східної зони станом на четвер виступатиме 13 команд. На заміну рахівським «Карпатам», «Ізі» та «Старту» (Золотарьово), прибули «Верховина» (Міжгір’я), ДЮСШ (Тячів), «Діброва» (Н. Апша) та «Бедевля».

КАЛЕНДАР. ПЕРША ЛІГА, СХІДНА ЗОНА

Вища ліга

1-й тур. 22 квітня, субота: «Середнє» — «Оболонь» (Хуст), «Вільхівці» — «Боржава» (Довге), «Севлюш» (Виноградів) — «Ужгород», «Карпати» (Рахів) — «Бужора» (Іршава), «Минай» — «Поляна».

Перша ліга. Західна зона

1-й тур. 23 квітня, неділя: «Н. Коропець» — «Невицький замок» (Невицьке-Кам’яниця), «В. Березний» — «Ракошино», «Локомотив» (Чоп) — «Бобовище», «Витязь» (Концово) — «Сокіл» (Кінчеш), «Ф. Медвідя» (Н. Давидково) — «Заріччя». Пропускає тур «Сторожниця».

Перша ліга. Східна зона

1-й тур. 23 квітня, неділя: «Говерла» (Ясіня) — «Карпати» (Дубове), «Верховина» (Міжгір’я) — «Авангард» (Тересва), «Вишково» — ДЮСШ (Тячів), «Терново» — «Діброва» (Н. Апша), «І. Яремчука» (В. Бичків) — «Інтер» (Ганичі), «Бедевля» — «Вікторія» (Б. Церква). Пропускає тур «В. Копаня».

Початок матчів у обох лігах о 17.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чемпіоном Закарпаття 2016 вдруге поспіль став ФК Ужгород

Визначилися переможці Першої ліги Чемпіонату Закарпаття 2016

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com