image

В’ячеслав Грозний про орендованих динамівців

Головний тренер ужгородської «Говерли» підвів підсумок виступів у своїй команді орендованих у київського «Динамо» голкіпера Максима Коваля і півзахисника Сергія Мякушко

«Всі орендовані гравці повинні розуміти, що граючи у нас, вони отримують шанс повернутися в першу команду свого клубу. 
Максим Коваль дуже амбітний хлопець, у нього мотивація грати на найвищому рівні. І це нормально, що він висловив бажання пограти в оренді. У «Говерлі» він отримав відмінну ігрову практику і навантаження, якої у нього не буде у великому клубі, оскільки по воротах «Динамо» в чемпіонаті України не завдають стільки ударів, скільки по воротах «Говерли». Для нього це був корисний досвід і його прогрес помічали не тільки у нас, але і очевидно в «Динамо». 
Я чув, що він одружився. Хочу привітати його з цією подією і побажати йому щастя й удачі в «Динамо». Він прагне отримати шанс грати у великий команді і вважаю, що для цього в нього є всі дані. Ми дякуємо йому за час, проведений в Ужгороді. 
Що стосується Сергія Мякушко, то його повчальний приклад для багатьох талановитих гравців, які хочуть чогось досягти у футболі. Він професійно ставиться до своєї справи, як свого часу це робив Дмитро Чигринський в запорізькому «Металурзі», Олег Гусєв в «Арсеналі». 
Мякушко прогресує і зростає в майстерності. Він не тільки вміє слухати, але й намагається втілити це в життя на полі. Він любить футбол і я вірю, що у нього все вийде. 
Багато хто каже, мовляв, краще б їм було залишитися в «Говерлі», пограти тут. Але ні. Якщо є шанс повернутися в першу команду і Ребров побачив таку можливість, треба намагатися. Вони обидва талановиті гравці, і обидва будуть у збірній. Я їм сказав, і тим же Буяльському і Каверіну, який, впевнений, влітку теж повернеться до Києва, щоб вони старалися, але якщо з якихось причин не вийде, ми будемо готові надати їм можливість грати в оренді в «Говерлі». Для нас зараз це оптимальний шлях. Їхні клуби навіть платять їм зарплату, а у нас вони отримують можливість прогресувати і грати на рівні Прем’єр-ліги», – зазначив Грозний.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com