image

Вернидуб сказав, що Харатін хотів перейти у "Ференцварош", щоб отримати угорський паспорт

Головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував перехід півзахисника його команди Ігора Харатіна в угорський «Ференцварош».

«Перш, за все було бажання на такий перехід з боку Харатіна. Хлопець дуже хотів спробувати себе в «Ференцвароші». Сіли, поговорили з ним. Тим більше, у нього, наскільки я знаю, є угорське коріння, так що з переходом в «Ференцварош» у нього з'явився шанс отримати «європейський паспорт».
 
Нарешті, у Харатіні був зацікавлений головний тренер угорської команди, Сергій Ребров, який прекрасно знає його можливості по роботі в київському «Динамо».
 
Все це ми врахували. Звичайно, спочатку ми прагнули зберегти склад і закінчити чемпіонат з тим набором футболістів, який у нас був. Але раз виникла така ситуація, то пішли Харатіну назустріч і не намагалися ставити йому палки в колеса - відпустили хлопця. Тим більше, якщо футболіст налаштований на перехід в інший клуб, то утримувати його силою - це неправильно, від цього програють всі. Думаю, ми вчинили правильно і мудро», - сказав Вернидуб.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com