image

Воротар ФК Ужгород підписав контракт з однією з кращих команд Чемпіонату Угорщини

Наставник “ужгородців” Богдан Блавацький вже повідомляв, що голкіпер "Ужгорода" Михайло Готра відправився на тренувальний збір з угорською командою у Туреччину, тепер же — гравець офіційно підписав контракт.

“Я чудово провів час на зборах у Туреччині, ми змогли потренуватися у чудових умовах, я вже дізнався багато нового. Я отримав чудову можливість підписати контрактом з такою відомою командою і вірю, що зможу тут прогресувати. Мені ще є куди вдосконалюватися, і я маю багато працювати” — зазначив Михайло Готра у коментарі для нового клубу.

В угорському чемпіонат грає багато вихідців з України, але саме “Кішварда” є найбільш "українським" клубом. У команді тепер гратиме відразу 4 українців: Готра, Одінцов, Кравченко та Мельник. Також у клубі грає вихідець із Закарпаття Віктор Гей, але він має угорське громадянство.

Після 17-го туру “Кішварда” йде другою, відстаючи лише на очко від Ференцвароша. Чемпіонат відновлюється 29 січня, "Кішварда" зіграє на виїзді з "Дебреценом".

Тим часом ФК Ужгород готується до відновлення Чемпіонату України у Другй лізі. Цього тижня ужгородці зіграють два товариські матчі. 28 січня (пятниця), на "Авангарді" відбудеться матч з "Минаєм", а 30 січня (неділя) також на "Авангарді" відбудеться матч із "Мункачем". Обидва поєдинки почнуться о 12.00.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com