• 20160516_183023

    "Карпати" програли в останньому матчі сезону

    Відбулися усі матчі сезону 2015/2016 Суперліги. В останньому матчі ужгородські "Карпати" програли чемпіону країни львівській "Галичанці" — 18:28 (9:18). Після цієї гри змагання було офіційно закрито, а командам вручено нагороди. Як і минулого року золото виборола "Галичанка", срібло у "Карпат", бронза у "Дніпрянки".

  • karpati_article_image620x375

    "Карпати" перемогли в другому матчі заключного туру

    Відбулися матчі другого ігрового дня 14-го туру, що проходить в Ужгороді на майданчику "Арени Карпати". В першому поєдинку "Галичанка" переграла "Спартак" — 27:18, а в другому — "Карпати" обіграли "Дніпрянку" — 33:25. Завтра, у вівторок, відбудуться заключні поєдинки сезону. В одному з них чемпіон Суперліги "Галичанка" зустрінеться зі срібним призером "Карпатами". початок гри о 13.00. Після закінчення поєдинку відбудеться церемонія нагородження призерів та закриття чемпіонату.

  • img_9644

    "Галичанка" здобуває золото, "Карпати" - срібло

    Сьогодні на "Карпати Арені" відбулись перші матчі останнього з'їзного туру чемпіонату України з гандболу.  В першому матчі "Галичанка" перемогла херсонську "Дніпрянку" (27:18) і здобула друге поспіль чемпіонство. В наступній грі ужгородські "Карпати" перемогли київський "Спартак" (29:25). У грі були заграні молоді ужгородські гандболістки Вікторія Гичка, Ніколь Чундак, Анастасія Петровська та воротар Еріка Шмітко. (Нижче дивіться матч у записі).Загалом ситуація із розподілом призових місць повторила минулорічну, адже херсонська "Дніпрянка" також гарантувала собі бронзу сезону 2015/2016."Карпати": Воронько, Шмітко, Яблонська, Компанієць (8), Готра (7), Косик (4/1), Лєбєдєва (4), Каганець (4), Цубина (1), Лезінська (1).Сьогодні й завтра відбудуться останні поєдинки сезону. Нагадаємо, що ігри проходять на майданчику "Арена Карпати".

  • img_7532

    Ужгород закриє гандбольний сезон в Україні

    У неділю в Ужгороді розпочнеться останній тур жіночої гандбольної Суперліги сезону 2015/2016. Команди першої четвірки проведуть по три гри. Ігри проходитимуть на майданчику "Карпати Арени" і триватимуть до вівторка.

Ужгородки розгромлені львів'янками

Ужгородки розгромлені львів'янками

Сьогодні в Україні відразу два принципові спортивні протистояння між Ужгородом та Львовом. Щойно закінчилося одне з них - у рамках чемпіонату України з гандболу у вищому дивізіоні серед жіночих команд ужгородські "Карпати" були розгромлені у принциповому матчі львівською "Галичанкою".
Карпати здобувають другу перемогу у "львівському турі"

Карпати здобувають другу перемогу у "львівському турі"

Відбувся другий матч за участі "Карпат" у рамках 13-го туру, що проходить у Львові. Перший тайм закінчився з рахунком 14:12 на корить ужгородок. В другому таймі підопічні Петровського поступово збільшили відрив, матч закінчився з упевненою перемогою — 27:22. Найчастіше за "Карпати" відзначалася Косик (6), а також Готра та Лебедєва (5). Сьогодні відбудеться гра між "Спартаком" і "Галичанкою", а завтра — заключні матчі туру. В одному з них "Карпати" зіграють з господарками майданчика ГК "Галичанка". Трансляція поєдинку буде доступною на нашому сайті.
Карпати перемагають Спартак у першому матчі 13-го туру

Карпати перемагають Спартак у першому матчі 13-го туру

В першому матчі 13-го туру, що проходить у Львові, ГК "Карпати" зустрічалися з київський "Спартаком". З досить непростої гри ужгородки вийшли переможцями. Найбільше у воротах суперника відзначалися Косик (7), Лебедєва (5) та Компанієць із Лезинською (по 4). Нагадаємо, що "Капати" виступають у ослабленому складі, через травми не можуть допомогти своїй команді кілька основних гравців. У наступному матчі "Карпати" крають із дніпрянкою. Трансляцію ігор дивіться на нашому сайті.
На тижні "Карпати" проведуть три матчі у Суперлізі

На тижні "Карпати" проведуть три матчі у Суперлізі

Ужгородські "Карпати" відправилися на другий тур другого етапу Суперліги, який пройде у Херсоні. Нагадаємо, що в попередньому турі "Карпати" зазнали двох поразок, що дозволило конкуренткам зі Львова наздогнати ужгородок у турнірному становищі. Як і минулого разу четвірка лідерів за результатами першого етапу, зіграють по три матчі.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com