image

ГК Карпати програють, у лідери виходить Дніпрянка

Відбулися матчі 3-го туру жіночої гандбольної Суперліги.

7-8 жовтня у львівському СК ЛНУ ім. І. Франка відбулося головне протистояння Суперліги "Галичанка" - "Карпати". Обидва колективи за підсумками попереднього сезону були найсильнішими у чемпіонаті, у новому сезоні команди зіграли вперше. За підсумками двох матчів ужгородки довели, що вони і надалі вважаються одними з фаворитів сезону, навіть незважаючи на втрату багатьох гравців основи.

У першій грі "Карпати" програвали 16:18, але вийшли вперед, завдяки трьом голам Ірини Компанієць. Стримати півсередню «Карпат» було неможливо. У другому таймі з 9-ти голів за "Карпат", вона забила 7.  «Галичанка», яка грала без травмованої Наталії Савчин, вирвала перемогу на останніх хвилинах зустрічі. За нічийного рахунку 20:20 господарки зусиллями Наталії Воловник та Наталії Туркало закинули двічі поспіль - 22:20.

У другій грі нервувати господаркам майданчику довелося не набагато менше - 22:18. За “Галичанку” 7 разів голами відзначилась Смолінг, у гостей знову нестримною була Компанієць - 13 голів.

Тетяна Штефан, головний тренер «Галичанки»: «Ми готувалися до матчу з "Карпатами" дуже серйозно, але багато чого у нас не вийшло в нападі, була погана реалізація. На цю гру ми практично не знали, чого очікувати від «Карпат», адже їх склад у новому сезоні значно змінився: одні гравці пішли, молоді додалися. Високий захист, високорослі гандболістки – ось чим нас спершу дещо дезорієнтували «карпатівки»: ми не готові були до того, який опір вони показали саме в захисті. Не пішла гра і в наших лідерів. Крім того, через травму з матчів цього туру випала  центральний захисник Наталія Савчин. Її відсутність також позначилася на грі команди».

Після 3-го туру у турнірній таблиці відбулися суттєві зміни. На перше місце вийшла "Дніпрянка", а "Карпати" опинилися третіми.

3-й тур. 7-10 жовтня:
Реал - Дніпрянка - 25:30, 25:34.
Галичанка - Карпати - 22:18 (10:7), 22:20 (12:11).
Спартак - Економ-Універ - 23:24.

4-й тур. 21-22 жовтня:
Спартак - Карпати,
Економ-Універ - Реал,
Дніпрянка - Галичанка.

Без назви-1

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com