image

"Галичанка" зрівнялася за очками з "Карпатами"

Відбулися усі матчі 11-го туру, що проходить у Броварах. «Карпати» провели три поєдинки із яких у двох програли і в одному перемогли. В останній зустрічі ужгородки зустрічалися з «Галичанкою» і програли з рахунком 17:23.

Матч фаворитів чемпіонату проходив у безкомпромісній боротьбі. Отримавши по три двохвилинні вилучення, достроково участь у грі припинили Мелекесцева та Компанієць у "Карпат" та Воловник у "Галичанки". Заради цього матчу на чималий ризик наважилась найкращий снайпер ужгородок Дар'я Кот. Незважаючи на важку травму коліна і тривалу паузу у виступах, сьогодні вона кілька разів виходила на майданчик у складні для своєї команди моменти та забила два голи. Упрововж всього матчу в рахунку вела "Галичанка". Підопічні Тетяни Штефан надійно діяли в захисті та виграли перший тайм - 12:8, а після перерви зуміли відбити відчайдушні спроби суперниць врятуватись. В пудсумку впевнена перемога "Галичанки" - 23:17.

"Карпати": Яблонська, Воронько, Косик (5), Лезінська (4), Кот (2), Мигович (2), Лєбєдєва (1), Компанієць (1), Каганець (1), Цубина (1), Готра, Гичка, Мелекесцева, Чундак, Бабій.

У турнірній таблиці львівська та ужгородська команди тепер мають однакову кількість очок. У другому етапі відбудуться ще три тури, місце та дату проведення 12-го туру буде визначено найближчими днями.

2 етап. 11 тур (Бровари)
27—29 березня:
«Карпати» — «Дніпрянка» — 28:33,
«Галичанка» — «Спартак» — 36:20,
«Дніпрянка» — «Галичанка» — 21:34,
«Спартак» — «Карпати» — 22:25,
«Карпати» — «Галичанка» — 17:23,
«Дніпрянка» — «Спартак» — 26:21.

111
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com