image

Ужгородські "Карпати" здолали "Дніпрянку" в домашньому турі ЧУ з гандболу

Сьогоднішня гра в СК «Юність» між ужгородськими "Карпатами" та херсонською "Дніпрянкою" стала багатою на події. 

Ужгородки розпочали більш активно і спершу відірвалися від суперниць на кілька голів, завдяки влучним пострілам Сухецької та Компанієць. Проте, херсонські «піраньї» змоги за кілька хвилин вирівняти гру і зрівняти рахунок. Карпатівки ближче до кінця тайму пришвидчили темп, а дівчата з «Дніпрянки» дедалі більше помилялися у захисті, що призвело до кількох вилучень. Як результат, на перерву Карпатівки пішли з перевагою у 6 м’ячів - 9:15. 

Вже після першої десятихвилинку другого тайму стало зрозуміло, що «Дніпрянка» навряд зможе наздогнати «Карпати», адже різниця у рахунку вже сягала 9 м’ячів. Тоді ж на майданчику у складі ужгородок з’явилися кілька резервісток (зокрема Анастасія Петровська та Катерина Купчак), які досить впевнено провели кінцівку зустрічі. Варто відзначити і вдалу гру у другому таймі у воротах «Карпат» Єлізавети Воронько, яка здійснила з півдесятка сейвів. Фінальна сирена зафіксувала рахунок 23:33 на користь ужгородок.

Дніпрянка - Карпати 23:33 (9:15)

Дніпрянка: Чернявська, Кузєванова; Гречка К 4, Трубіцина 4, Кандибей 3, Павлик 3, Дябло 2, Гречка М 2, Поцелуєва 2, Сорокіна 1, Головко 1, Калигіна 1.

Карпати: Яблонська-Бобаль, Воронько; Компанієць 9, Готра 7, Сухецька 4, Мелекесцева 3, Лезінська 3, Фурманець 2, Гичка 2, Кильч 1, Білик 1, Петровська 1.

Вже завтра, о 18:00 у СК «Юність» на наших дівчат чекає гра з львівською «Галичанкою», яка безперечно має стати окрасою 12 туру Суперліги. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com