image

Дві бронзи на юнацькому ЧУ з боксу

Минулого тижня в Тернополі проходив Чемпіонат України з боксу серед юнаків 1999 –2000 р.н. У змаганнях взяловиступили понад 250 спортсменів із різних областей держави. Закарпаття представляли дев’ятеро кращих боксерів краю в цій віковій категорії. У підсумку Віталій Ковач та Юрій Кузьма додому привезли «бронзу».

«Такого результату в цій категорії давно не було. Це серйозне досягнення після періоду затишшя в боксі краю загалом. Насамперед необхідно подякувати керівництву федерації, зокрема її президентові Андрію Стрижаку, адже було віднайдено можливість відправити наших спортсменів на чемпіонат», – зазначив старший тренер юнацької збірної Закарпаття Віталій Урбан«Ми задоволені двома бронзовими медалями та чотирма п’ятими місцями. Призерів у цій категорії в нас узагалі не було вже багато років. Наразі найкращі спортсмени краю перебувають на зборах у Івано-Франківську, де закарпатські боксери готуватимуться до чемпіонату Європи серед школярів».

Збори в Івано-Франківську триватимуть із 20 липня по 7 серпня. Новий досвід там здобуватимуть шестеро закарпатців, які найкраще виступили на чемпіонаті України.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com