• лыжный спорт_1

    Іван Білосюк третій у спринті

    12—14 березня на Львівщині на базі НСБ «Тисовець» відбулися змагання з лижних гонок у спринті. Серед представників Закарпаття найкращі результати показав Іван Білосюк. 

  • 11132

    "Карпати" готові до ігор у 4-му турі Суперліги

    Ужгородська команда поїде в Тернопіль, де спортивному залі Тернопільського національного економічного університету проведуть матчі в групі "Захід", а в Миколаєві поміряються силами команди групи "Центр-Південь".

  • lyztis

    Закарпатці закрили лижний сезон чотирма медалями

    На минулому тижні у Тисовці відбувся останній старт зимового сезону з лижних гонок — ІІІ тур Всеукраїнських змагань серед ДЮСШ, СДЮШОР та СНЗ спортивного профілю. Представники Закарпатської області здобули 4 медалі.

  • 1427374505_598

    В Ужгороді відбулася ХІІ літня Універсіада ВНЗ

    24 березня в ужгородському СК «Юність» пройшла обласна Універсіада вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації серед студентів. У змаганнях прийняли участь Свалявський технічний коледж, Природно-гуманітарний коледж ДНВЗ «УжНУ», Ужгородський торгово-економічний коледж, Ужгородський коледж мистецтв ім. Ерделі, Закарпатський базовий державний медичний коледж (Хуст), Мукачівський гуманітарно-педагогічний коледж, всього 250 учасників. Студенти змагались з міні-футболу, волейболу (дівчата, хлопці), з шахів та з настільного тенісу.

Ужгородець переміг на міжнародному турнірі ISBO

Ужгородець переміг на міжнародному турнірі ISBO

21-22 березня в столиці Угорщини проходив відкритий турнір зі швидкісного бадмінтону ISBO Speedminton Hungarian Open 2015. Це вже сьомий за рахунком турнір в Будапешті. Він традиційно збирає велику кількість учасників і всі матчі дуже цікаві. Цього року організатори нарахували 156 учасників з 10 країн.
Тріумф закарпатських силачів на Чемпіонатах України 

Тріумф закарпатських силачів на Чемпіонатах України 

У Мукачеві пройшли чемпіонати України з пауерліфтингу з жиму лежачи й класичного жиму лежачи серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, в яких взяли участь 213 атлетів з 18-ти областей нашої держави, міст Києва і Севастополя. Скориставшись з нагоди, що змагання проводились вдома, Закарпаття виставило потужний склад команди, спортсмени якої загалом вибороли 10 золотих, 5 срібних і 4 бронзові медалі. До того ж на церемонії нагородження найкращим закарпатським пауерліфтерам Єлизаветі Рижак (Бан) і Євгену Крисі було вручено сертифікати Федерації пауерліфтингу України за встановлені ними у минулі роки рекорди країни.
Дві медалі ЧУ з гірських лиж

Дві медалі ЧУ з гірських лиж

На Закарпатті проходять головні змагання українського гірськолижного спортивного календаря — чемпіонат України. 17 березня на трасах гірськолижного спортивного комплексу «Красія» провідні гірськолижники п`яти областей країни розігрували титул національного чемпіона у слаломі-гіганті.
В Ужгороді відбувся Чемпіонат з орієнтування

В Ужгороді відбувся Чемпіонат з орієнтування

14—15 березня в Ужгороді відбувся обласний чемпіонат зі спортивного орієнтування. Змагання присвячені річниці березневих подій 1939 року, коли зі зброєю в руках українці Закарпаття боронили свій край від анексії агресивного сусіда, а також віддаючи пошану героям, які вже в наші дні відстоюють Незалежність України.
У Перечині пройшов 2-й тур ЧЗ з гандболу

У Перечині пройшов 2-й тур ЧЗ з гандболу

У Перечині відбувся другий тур Чемпіонату Закарпаття з гандболу серед чоловічих команд. На змагання до райцентру не змогли приїхати команди з Хуста та Солотвина через фінансові проблеми. В результаті змагалися лише чотири команди, які представляли Ужгород, Великоберезнянський район, Перечин та Берегове. Ужгородський колектив зміг зібрати тільки 6 гравців, проте навіть з таким складом був допущений до змагань.
Закарпатські пауерліфтери визнані кращими в Україні

Закарпатські пауерліфтери визнані кращими в Україні

Як повідомили нашому виданню у Закарпатській Федерації пауерліфтингу, приємна для закарпатських шанувальників спорту звістка надійшла з Національної Федерації пауерліфтингу України, яка днями відзначала кращих у цьому виді спорту за підсумками минулого сезону в різних номінаціях. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com