image

5 золотих медалей на турнірі у Словаччині

Команда гуртківців Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді, що займаються у Мукачівському КСО "Товариш", прийняли участь у відкритій першості Кошицького краю зі спортивного орієнтування. 

Змагання проходили у два дні у Сланських горах. Крім представників східнословацьких клубів в них прийняли участь й орієнтувальники з Естонії. Нагороди виборювали як юні спортсмени, так і їхні батьки – досвідчені спортсмени, учасники всесоюзних та міжнародних чемпіонатів, які свого часу також опановували ази спортивного орієнтування в «Товариші».

Незважаючи на холодний пронизливий вітер і складний рельєф місцевості, закарпатці виступили гідно. Переможцями у своїх вікових категоріях стали Владислав (Ч-10) і Катерина Цепурдеї (Ж-12), Ігор Французов (Ч-45), Андрій Лозицький (Ч-45) і Олександр Цепурдей (Ч-55).

Срібні нагороди вручено – Дарині Лозицькій (Ж-12), Ніні Цепурдей (Ж-12), Владиславу Французову (Ч-18) та Людмилі Гришко (Ж-35). Бронзові відзнаки отримали Каріна (Ж-10) і Артур Сватки (Ч-18), та Марина Французова (Ж-35).

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com