image

Кубок України з кікбоксингу по версії WAKO

Успішний виступ Ужгородської дитячої команди таеквон-до на Кубку України з кікбоксингу по версії WAKO

З 5—7 грудня у Броварах (Київська обл.) відбувся Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих та в рамках цього турніру паралельно пройшов Кубок федерації серед дітей, кадетів та юніорів. У змаганнях взяли участь спортсмени з 22 областей України. На цьому Кубку збірна команди Закарпатської області загалом здобула 6 золотих, 7 срібних та 5 бронзових нагород.

 

У складі збірної області виступала команда таеквон-до з Ужгорода під керівництвом молодого тренера Владислава Короловича. Ужгородські юні таеквондисти виступали в розділах поінт-файтинг і лайт-контакт, і зуміли завоювати багато нагород.

 

В категорії 22 кг 7—8 років перше місце між собою розділили наші ужгородські таеквондисти Саша Гранчак і Микита Канюка, які з великою перевагою виграли у своїх супротивників. У захоплюючому поєдинку Саша Гранчак став чемпіоном і зайняв два перших місця, а його одноклубник Микита Канюка відповідно зайняв два других місця.

 

У категорії 28 кг 7—8 років 1 місце зайняв Станіслав Сембер і став чемпіоном Кубку України. У розділі поінт-файтинг Станіслав провів 3 непрості поєдинки. Варто відмітити, що це його перші змагання.

 

У цій же категорії Василь Бурдай зайняв 3-тє місце і 2-гє місце в розділі лайт-контакт.

 

У розділі поінт-файтинг категорії 47 кг 13—14 років Дмитро Рябінчак у фінальному поєдинку трохи поступився своєму досвідченому суперникові і зайняв 2-ге місце.

 

У цьому ж розділі в категорії 37 кг 9—10 років брали участь Василь Рябінчак, який провів два бої і зайняв 3-тє місце, а також Іван Кепич.

 

Вихованці Владислава Короловича показали відмінний рівень підготовки, попри те, що для більшості дітей це були перші змагання.

 

Загалом ужгородські представники збірної області здобули 3 золота, 4 срібла і 2 бронзи.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com