image

Нардеп Силантьєв та мер Андріїв говорили про створення водного комплексу в Ужгороді

В Ужгороді перебуває заступник голови Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Дениса Силантьєв.

На зустрічі з міською владою нардеп обговорював можливості реалізації інвестиційного проекту «Будівництво рекреаційно-оздоровчого, спортивного та розважального центру на геотермальних джерелах Ужгорода».

Мер міста Богдан Андріїв наголосив, що міська влада зацікавлена в реалізації цього проекту і готова зробити все від неї залежне. Попередня розрахункова вартість такого об’єкту – близько 300 мільйонів гривень, що абсолютно нереально для фінансових можливостей Ужгорода.

Наразі прийнято рішення сесії міської ради про дозвіл на підготовку проекту відведення земельної ділянки. Очікується також встановлення охоронної зони Ужа, адже комплекс планується розмістити поблизу Боздоського парку і річки, а цей документ наразі перебуває на розгляді у Міністерстві екології та природних ресурсів України.

Сторони домовилися про два листи, які скерує міська влада Ужгорода на центральні органи влади у Київ, активізацію робочої групи з реалізації проекту, визначення плану дій. Денис Силантьєв також пообіцяв звернутися за підтримкою до депутатів, поцікавитися в Мінекології, Фонді регіонального розвитку та інших центральних структурах, що можна зробити для реалізації проекту ужгородського геотермального комплексу.

Денис Силантьєв - чемпіон світу та Європи з плавання, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «Здорова нація».

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com