image

Петанк: Кубок Львова виграли ужгородці

У Львові відбувся заключний крупний турнір з петанку в сезоні - "Кубок Львова"

Турнір тривав два дні і в ньому брали участь команди зі Львова, Івано-Франківська, Черкас, Харкова, Ужгорода та Мукачева. Щоправда, ужгородці брали участь лише у другий день турніру - змаганнях команд-двійок. І якщо першого дня фаворитами були спортсмени з Івано-Франківщини, то наступного дня саме ужгородці не залишили нікому шансів. Всього за петанк-клуб "Ужгород" виступало троє учасників. В одній команді грали ужгородці Петро Гойс та Крісті Коранда, а ще одна ужгородка - Олександра Шевченко - грала в команді з львів'янином Миколою Дудюком.

Після чотирьох відбіркових кіл, у яких взяли участь 14 команд, визначилися чотири команди-півфіналісти. У півфіналі команда Шевченко-дудюк здолала львівський дуплет з рахунком 13:5, а команда Гойс-Коранда - команду з Франківщини з рахунком 13:0. У фіналі сильнішими виявися дуплет Шевченко-Дудюк, друге місце  дуплета Гойс-Коранда і третіми були спортсмени з Івано-Франківщини.

А уже через три тижні жіноча збірна України з петанку візьме участь на Чемпіонаті світу з петанку, який пройде у Китаї. У складі збірної України три ужгородки - Олександра Шевченко, Валентина Сліж та Олександра Кузьма.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com