image

Представниця Закарпатської федерації біатлону у складі збірної України стала бронзовою призеркою чемпіонату світу

У передостанній день Чемпіонату світу з біатлону Україна нарешті здобула медаль. Це була жіноча естафета і у складі збірної бігла і представниця Закарпатської федерації біатлону Анастасія Меркушина

У словенській Поклюці у рамках Чемпіонату світу сьогодні відбулася жіноча естафета. Тренери вагалися, кого ставити на першому етапі естафети - Валентину Семеренко чи закарпатку Анастасію Меркушину.

Днями на цьому чемпіонаті саме Настя стала кращою з українок в індивідуальній гонці, тому головний тренер збірної Юрай Санітра таки вирішив надати перевагу їй.

І не прогадав. Анастасія Меркушина блискуче пройшла свій етап. ЇЇ підтримали й інші українки на своїх етапах - Юля Джима, Дарія Блашко та Олена Підгрушна. Як результат - бронзові медалі Чемпіонату. При цьому, до срібних нагород не вистачило всього пів секунди. 

Як ми повідомляли,   Настя Меркушина здобула срібло в індивідуальній гонці на Чемпіонаті Європи .

Нагадаємо, що Чемпіонка світу серед юніорів, Чемпіонка Європи Настя Меркушина наразі представляє Закарпатську федерацію біатлону, а в жовтні вона  переїхала жити до закарпатського міста Хуст, де отримала квартиру в подарунок від мера міста Володимира Кащука. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com