image

Приголомшливий бокс. Кроуфорд відправив у нокаут Портера

Бокс не перестає нас дивувати цікавими подіями і вночі двадцять першого листопада у Лас-Вегасі (США) відбувся черговий вечір боксу від промоутерської компанії Top Rank із боями двох американських чемпіонів.

Можна сміливо сказати, що це був головний бій за захист поясу між Теренсом Кроуфордом проти Шона Портера. Професійний боксер та Чемпіон світу за версією WBO у напівсередній вазі Кроуфорд успішно захистив свій пояс WBO проти претендента Шона Портера. Цей бій був п'ятим для американця.

Змагання проходило дуже швидко, боксери однаково обмінювалися ударами. Портер одразу накинувся на Кроуфорда із серією агресивних ударів, добре працював ногами та проводив атаки з різних позицій.

Кроуфорд ж у цьому бою, демонстрував свою круту витривалість, вміло відбивався і уникав атаки Портера, і моментально починав контратаку, постійно змінюючи стійку і швидко пересуваючись ногами. Любителі боксу, побачили шикарний професійний бій, який можна сміливо назвати еталонний бокс – дуже технічний, позиційний, потужний поєдинок.

Портер у десятому раунді почав багато пропускати, було видно, що він втомився. Шон двічі поспіль опинився на помості рингу і його тренер сигналізував судді, що потрібно зупинити бій.

Для Кроуфорда це стала 38-та перемога на професійному рингу.

У головному бою вечора зустрілися бразильський боксер Есківа Фалькао (28-0, 20 КО) і канадець Патріс Вільні (16-0, 10 КО). У шостій трихвилинці Фалькао отримав розтин після зіткнення головами, і бій було зупинено. За суддівськими записками перемогу віддали Фалькао. Бразилець тепер стане офіційним претендентом на титул чемпіона світу IBF у середній категорії, яким володіє казахстанський боксер Геннадій Головкін.

У ще одному поєдинку андеркарда казахстанський проспект Жанібек Алімханули (10-0, 6 КО) достроково у 8-му раунді з 10 фінішував француза Хассана Н'Дам Н'Жікама (38–5, 21 КО).

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com