image

Ставки на ЧС 2022 в Паріматч — з чого почати у футбольних ставках онлайн

Лише декілька місяців залишилося до початку чемпіонату світу з футболу, який цього року проходитиме у Катарі. Окрім розкладу матчів вже відомі головні фаворити події, на яких клієнти букмекерської контори Паріматч мають змогу поставити з дійсно вигідними коефіцієнтами. Але все ж не варто починати робити  ставки ЧС 2022 з футболу без підготовки та проведення попереднього аналізу статистики. Зверніть увагу та проаналізуйте усі фактори, які можуть вплинути на результати окремих матчів.

Чемпіонат світу 2022 Катар — учасники та фаворити змагання у цьому році

Для тих відвідувачів букмекерської контори Паріматч, які вже мають досвід у футбольних ставках, не буде сюрпризом, що головні претенденти на перемогу у ЧМ 2022 — збірні Англії, Франції та Бразилії. Саме на їх перемогу вже можна поставити по кращим коефіцієнтам. Але все ж не варто забувати й про інші команди, у яких ще є можливість опинитися серед лідерів чемпіонату.

Наприклад, серед сильних збірних можна відмітити Іспанію, Аргентину, Німеччину та Нідерланди. Поглянувши на статистику минулих виступів цих збірних, ви зможете побачити, що на рахунку іспанської команди вже є перемога у ЧС 2010, але після цього іспанці провально виступили на чемпіонатах 2014 та 2018 років. Але навіть після цього не варто забувати про іспанську збірну, бо в її складі на цей ЧС можна побачити чимало сильних гравців.

Розпис ставок на Чемпіонат світу 2022 — які ставки вже можна зробити після авторизації на сайті Паріматч

Дати та розклад матчів ЧС 2022 вже відомі, тому не варто втрачати часу, та вже зараз починати підготовку прогнозів. Оберіть декілька зустрічей, які для вас найбільш перспективні, та вивчіть доступний на них розпис. Звичайно, розпис на сайті та у застосунку ще буде розширятися внаслідок публікації додаткових маркетів, які з'являться після старту окремих матчів. Але все ж не варто втрачати часу, бо серед доступних сьогодні — ставки на:

  • переможця ЧС;
  • кращого бомбардира;
  • подвійний результат;
  • тотали;
  • фори!

Також традиційно можна буде поставити на кількість забитих голів, але для прогнозування подібних ставок варто мати чималий досвід у ставках. Саме тому краще обирати основні маркети (на переможця чемпіонату, наприклад).

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com