image

Ужгородець переміг на міжнародному турнірі ISBO

21-22 березня в столиці Угорщини проходив відкритий турнір зі швидкісного бадмінтону ISBO Speedminton Hungarian Open 2015. Це вже сьомий за рахунком турнір в Будапешті. Він традиційно збирає велику кількість учасників і всі матчі дуже цікаві. Цього року організатори нарахували 156 учасників з 10 країн.

 

  Для українського спортсмена Михайла Мандрика даний турнір був знаменним в його спортивній кар'єрі - не рахуючи бронзи в парному розряді з Яном Щавніцкім (Словаччина), цього разу йому вдалося перемогти першу ракетку світу і титулованого чемпіона Європи 2014 Пера Хйалмарсона зі Швеції.

  Шлях до фіналу для українця виявився не так вже легкий. Досить легко вигравши всі матчі в групі, молодому спортсмену належало виграти два непростих матчу, а після - півфінал, в якому його чекав ще один швед - Мелькер Екберг. У непростих і напружених трьох сетах уродженцю м Ужгород все-таки вдається контролювати ситуацію краще і ось він у фіналі на престижних змаганнях світової серії Speedminton Masters 2015.

  Фінал видався видовищним і барвистим, гравці показували всю свою майстерність. Перший сет була дуже рівна боротьба, але заряд впевненості та бажання перемогти приносять українському спортсмену перемогу. Першу половину другого сету М. Мандрик програвав. У другій же половині навпаки - взяв ініціативу в свої руки і довів матч до логічного завершення. З рахунком 16-14 у другому сеті він поставив ефектну крапку в щорічному турнірі ISBO Speedminton Hungarian Open.

  Вітаємо Михайла з цією важливою перемогою і бажаємо нових.

  Відео фіналу https://www.youtube.com/watch?v=wc62l_6uZD4&feature=youtu.be

Повні результати http://www.guildsoft.hu/hunopen2015/

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com