image

Ужгородка Дичка знову стала чемпіонкою України з тенісу

В Ірпіні, на кортах тенісного центру ФТУ «Grand Admiral», відбувся чемпіонат України з тенісу

Як ми повідомляли, минулого року ужгородка Тетяна Дичка разом з Владленою Боковою з Київщини стали чемпіонками України в парному розряді. 

На цей раз дівчата знову грали разом у команді. Бокова–Дичка теж дебютували здорово. У першому поєдинку суперницями Бокової-Дички були Аліса Петренко (Черкаси) – Ольга Романишин (Львів) і Бокова-Дичка виграли 2:0.

У чвертьфіналі Дичка–Бокова зустрілася з дуетом Дарина Волкова (Харків) – Анастасія Скорупська (Львів). Ця гра теж була виграна з аналогічним рахунком 2:0. 

У півфінальному поєдинку Дичка-Бокова виграли у Валерії Затулко (Красилівка)–Анастасії Сидоренко (Бориспіль) — 2:0.

З таким самим рахунком Дичка-Бокова виграли і финальну гру проти  Яни Микитин (Трускавець)–Хен Плаксій (Одеса).

Screenshot_20210808_114717_com.viber.voip

У парних змаганнях також брала участь наша Мар’яна Маслей з Мукачева. Правда, вона зі своєю напарницею Катериною Юрченко (Ірпінь) уже у першому поєдинку програли дуету фінальної гри Я. Микитин–Х. Плаксій.

У міксті наша пара Василь Єгоров–Тетяна Дичка у дебютному поєдинку з рахунком 1:2 (3:6, ::4:4 та 6:10) поступилися львівській парі (А. Скорупська –Н. Лопушинський).

Правда, Василь Єгоров у парі з Владиславом Лобаком з Сєверодонецька у парному розряді добралися до фіналу, де поступилися київській парі Д. Молчанов та О. Крутих з рахунком 0:2 (1:6 та 2:6). Також Василь Єгоров непогано виступив і серед чоловіків, добравшись до півфінальної стадії змагань, де програв Д. Федорову (Білгород–Дністровський) з рахунком 0:2 (2:6 та 2:6).

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com