image

Ужгородка в складі команди України з петанку перемогла на турнірі в Данії

У Данії відбувся один з найбільших міжнародних турнірів Європи з петанку HEDEBO OPEN, у якому в складі команди з України взяли участь і закарпатці.

Турнір, який тривав протягом трьох днів, зібрав понад 400 учасників з багатьох країн Європи. Закарпатка Олександра Шевченко, яка у турнірі триплетів виступала у команді разом з Маріо Презутті та киянином Дмитром Бугаєм стала чемпіонкою в групі "Д". 

Олександра Шевченко повідомила нашому виданню, що загалом на турнірі було багато дуже сильних петанкістів з Франції, Іспанії, Швеції та інших країн Європи. На шляху до чемпіонства наша команда перемогла у 5-ти матчах. "Щоб добратися до фіналу, нам довелося поборотися з сильною командою у складі з президентом Дацької федерації петанку Ларса Фрііса", - каже Олександра Шевченко.

Із закарпатців у цьому турнірі взяв участь також ужгородець Петро Гойс, який у перший день змагань грав у команді з двома петанкістами з Норвегії. Потрапивши у високу групу "Б" після відбіркових ігор, потім, на жаль, команда закарпатця після двох прикрих поразок вибула із перегонів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com