image

Ужгородська фехтувальниця стала третьою на великому турнірі у Львові

XXІ Всеукраїнський турнір з фехтування на рапірах пам'яті заслуженого тренера СРСР Вадима Ардрієвського

Турнір, що проходив у Львові 2—3 грудня, ознаменувався поверненням на доріжку відразу двох топових українськіх спортсменів - члена збірної команди України Анастасії Московської (Миколаїв) і бронзового призера Чемпіонату Світу 2013 у Будапешті Ростислава Герцика (Львів).

Анастасія кілька місяців лікувала й відновлювалася після травми коліна, а Ростислав пропустив увесь минулий сезон, борючись із травмою руки. Втім, якщо для Анастасії це був дійсно перший турнір після довготривалої відсутності, то Ростислав уже брав участь у кубку України, який відбувся у вересні цього року в Києвї. 
Чемпіоном чоловічого турніру став киянин Андрій Погребняк, який обіграв у фіналі ще одного представника столиці Владислава Злого (15:9). До речі кажучи, саме Владиславу й поступився Герцик у півфіналі (13:15). Разом з Ростиславом на третю сходинку п'єдесталу пошани піднявся киянин Богдан Долженко, який у півфіналі не впорався з Погребняком (11:15). 
Анастасія ж відсвяткувала своє повернення у фехтувальні ряди золотом. У півфіналі Настя перемогла киянку Юліанну Шаповалову (15:6), а у фіналі миколаївку Катерину Шелухіну (15:8). Разом   Шаповаловою бронзову нагороду завоювала ужгородка Кристина Рапинець, яка у півфіналі із рахунком 10:15 поступилася Шелухіной.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com