image

В Ужгороді буде благодійний забіг до Миколая

Цієї неділі ужгородці пробіжать дистанцію, аби допомогти дітям. 

Забіг до Дня Святого Миколая «Пробіжи – допоможи!» організовує  U-Run / Uzhhorod Running Club спільно з  ГО "Щасливі діти" . Він розпочнеться о 12.00 на площі Театральній.

Учасники подолають дистанцію мальовничими краєвидами міста у 2 км. Деталі маршруту за посиланням:  http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zcsfskdkrhoadtzt
Реєстрація учасників відбуватиметься на місці старту та розпочнеться об 11:00, - повідомляють організатори. 

Участь у змаганнях передбачає внесення благодійної допомоги на користь  ГО "Щасливі діти" . У випадку якщо сума внеску буде більшою за 50 гривень учасник забігу отримує в подарунок святкову новорічну «Шапку Миколая», магнітик із емблемою забігу (на згадку про подію), величезний заряд енергії і море хорошого настрою. Збір коштів буде здійснюватися на місці старту під час реєстрації.

Акція відкрита для усіх охочих незалежно від віку та статі та проводиться згідно з правилами затвердженими організаторами (для учасників віком до 16 років необхідна письмова згода батьків).

Тож друзі – не вагайтеся і обов’язково приходьте! 
Подія відбуватиметься завдяки  Jabil Circuit UkraineEKO Service Ltd, друкарні  BograchКрамниця ЗінаМережа крамниць «Кефір» - УжгородDominik Levitsky Studio та за підтримки Управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді  Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка.
Безмежно вдячні всім, хто долучився до акції і благодійності!

Більше інформації про забіг на сторінці  U-Run / Uzhhorod Running Clubта у групі  U-Run (Uzhhorod Running Club)

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com