image

В Ужгороді планують збудувати льодову арену

27 січня голова ОДА Віктор Микита зустрівся з президентом Федерації хокею України Георгієм Зубком, щоб обговорити будівництво льодової арени в обласному центрі Закарпаття. Будівництво планують розпочати навесні.

«Ми тривалий час працюємо разом з Ужгородською міською радою для створення необхідних умов для отримання проєкту та державного фінансування на його реалізацію. Сьогодні майже усі підготовчі роботи завершено. Очікуємо на типовий проєкт для завершення проєктування безпосередньо на місцевості й переходимо до етапу будівництва. За нашим планом він повинен стартувати вже у березні поточного року», — зауважив Віктор Микита.

Льодова арена, яку мають намір звести в обласному центрі у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», буде базою ДЮСШ для льодових видів спорту, серед яких — і хокей.

Георгій Зубко зазначив, що зараз готується комплексна державна програма підготовки тренерів, які надалі будуть забезпечувати тренувальний процес на новозбудованій інфраструктурі. Цим питанням сьогодні переймається Федерація.

61f29faead938026970042 61f29faeadcea502410555
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com