image

В Ужгороді провели два турніри по петанку:"BIG Balls CUP" та "Івана Купала"

12 липня в Ужгороді на алеї Боздоського парку пройшов вже VI-й традиційний турнір по петанку «Івана Купала 2015». Цьогоріч учасниками стали спортсмени не тільки із Закарпаття (Ужгород, Мукачево, с.Червоне), а й зі Львова, Києва та Харкова.

Формат турніру – дуплети (по 2 чол. в команді). Спортсмени спочатку зіграли 4 відбіркових кола, після яких визначилися найкращі 4 команди. Далі – півфінал/фінал.

Переможцем турніру стала мікс команда Харків/Ужгород у складі Андрія Волошко та Олександри Шевченко.

Срібні нагороди виборов дуплет: Натілія Катющенко (Київ) та Стас Фуцур (Ужгород)

Бронза дісталася команді: Сергій Жуковський (Київ) та Олександра Кузьма (Ужгород)

Крім спортивної частини турніру, організатори підготували для її учасників і розважальну – гра в петанк кубиками та конкурс на найкращий пойнт. До речі, переможцем гри в кубики став спортсмен з с.Червоне Ужгородського району – Михайло Попадинець.

Федерація петанку України та учасники турніру вдячні організаторам за чудово проведений захід і з нетерпінням чекають на VII-й петанк-турнір «Івана Купала 2016».

А 11 липня Ужгородський петанк-клуб заснував турнір на честь литовських спортсменів «BIG Balls CUP 2015». Формат змагання тет-а-тети. Переможцем і володарем перехідного кубку став киянин Дмитро Бугай, срібна нагорода у ужгородки Олександри Шевченко, а бронзу виборов киянин Сергій Жуковський.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com