image

В Ужгороді заснували Спортінфоцентр

Нещодавно, в Ужгороді на І поверсі відбудованого та оновленого клубу «ІППОН» (вул. І. Франка, 1) розпочав свою роботу Спортивно-інформаційний центр Закарпаття.

Розміщення було обрано не випадково, адже він знаходиться фактично в «спортивному серці» Ужгорода, поблизу стадіону Авангард, Буревісника та ПаДІЮНу. На їх базі діють безліч секцій з футболу, волейболу, шахів, плавання, скелелазіння, регбі, американського футболу, кік-боксингу та ін. Ініціатором створення такого центру став знаний в регіоні туризмознавець – Федір Шандор.

Спортінфоцентр запрошує до співпраці всі спортивні федерації області, як відомі, так і ті, що тільки почали процес становлення і популяризації.

«Всі види спорту мають рівні можливості для презентації своєї діяльності. Ми акумулюємо інформацію про заплановані змагання, їх результати, досягнення наших спортсменів, графіки тренувань та іншу корисну інформацію. Для висвітлення, наразі, співпрацюємо з кількома новинарними регіональними сайтами, але в планах створити свій власний спортивний портал», – зазначає Федір Шандор.

Також на базі Спортінфоцентру є все необхідне для проведення конференцій та тренувальних зборів спортивних федерацій. У вільне користування надається проектор, комп’ютер з доступом до інтернету, принтер, фліпчарт та всі необхідні канцелярські приладдя.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com