image

Вже наступних вихідних в Ужгороді пройде боксерська подія року. ВІДЕО

8-9 березня в Ужгороді пройде ІV Міжнародний турнір "UZHHOROD CHALLENGE 2019". Місце проведення: спорткомплекс "ЮНІСТЬ" (вхід вільний). До нашого міста приїдуть боксери з Німеччини та Угорщини, а Україна буде представлена такими областями: Донецька, Запорізька, Івано-Франківська та Закарпатська. Загалом понад 100 боксерів боротимуться за звання найкращих у своїй ваговій категорії.

1f

Віце-президент Ужгородської федерації боксу Ігор Малько розповів, що в перший день змагання пройдуть спаринги дітей до 16 років.
Честь Ужгорода відстоюватимуть близько 30 наших молодих спортсменів. Бої ведуться в захисних шоломах і будуть цікавими як дорослим, так і дітям. Адже бокс – це в першу чергу якісна фізична підготовка, бездоганна координація рухів та спортивна психологія, а на рингу вже підсумовується ця тривала клопітка праця тренерів і спортсменів. Якщо ви давно роздумували про секцію боксу, то такі показові виступи саме для вас. Заодно матимете нагоду підтримати наймолодших ужгородських спортсменів.

А другого дня змагань спершу пройдуть півфінали і фінали категорій "Юніори" та "Молодь". Бої ж в категорії "Елітні боксери" між командами України та Німеччини відбудуться ввечері. Це вже однозначно програма для старших з еффектним виходом спортсменів та видовищними боями професіоналів з великим досвідом (без шоломів). Загалом відбудеться 10 спарингів у форматі Україна – Німеччина.

60 30

Для максимальної прозорості і неупередженності результатів поєдинків, рішення прийматимуть судді міжнародної категорії з інших областей України.

3000

Атмосферу заходу можна відчути переглянувши ролик з минулорічного змагання, а ще краще прийти і на власні очі побачити боксерську подію року наживо.

Змагання присвячені пам'яті майстра спорту СРСР з боксу Андраніка Оганесовича Нікогосяна і проводяться за підтримки "Ужгородської федерації боксу", Союзу Вірмен України (СВУ) в Закарпатській області. Також партнерами заходу є ТОВ "Агенство безпеки СБМ", оздоровчо-рекреаційний комплекс "Косино", готель "Дует Плюс" та ін.

Прес-служба Ужгородської федерації боксу

Афіша
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com