image

Як ужгородський фестиваль "Медовуха-фест" був "не в тему"

Ужгородський фестиваль "Медовуха-фест" був явно не на часі                             

У нас був доволі неприємний допис щодо фестивалю млинців "Ужгородська палачінта". 

Відразу після "Палачінти" була анонсована "Медовуха". Нам не хочеться повторюватися, але доведеться. У нас під фестивалі лише придумують назви. Можна придумати будь-яку. "Ужгородська качка", "Ужгородський бурячок" чи "Ужгородська табуретка". Все одно на тих фестивалях буде майже один і той самий набір учасників і все буде зрежисовано однаково. Буде кілька виноробів, кілька сироварів і пасічників. Хтось продаватиме якісь вироби з дерева чи вовни з претензією на оригінальність. А згодом все покриється шашличним димом і "п'яним угаром".

Ну немає у наших організаторів свят креативу, щоб трошки напружитися і під певну назву фестивалю виготовити якийсь асоціативний супровід.

Цього разу фестиваль взагалі проводили в центрі міста перед синагогою. Якщо фестивальні будиночки ще трохи надавали ярмаркової атмосфери, то решта китайських наметів псувала всю естетику. А точніше - підкреслювала традиційну совковість наших фестивалів.

Ну і нарешті. Організатори ж знали, на які дати організовують фестиваль. Вони ж знали, що 18-19 лютого українці будуть в жалобі за розстріляними учасниками Революції Гідності. Не до гулянь...

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com