image

Закарпатська ОВА передала вісім гвинтівок для тренувань місцевим біатлоністам

Новорічний подарунок для біатлоністів Центру олімпійської підготовки Закарпатської області.

Днями ми передали осередку вісім пневматичних гвинтівок ZBROIA Biathlon, які створили на замовлення Федерації біатлону України для тренувань зі стрільби на дистанції та в тирі.

Ця робота проводиться в межах обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2023–2025 роки. Хочу зазначити, що Закарпаття – один із небагатьох регіонів, де розробили та прийняли таку програму.

Для нас важливим є впровадження і розвиток цього напрямку, який спрямований на виховання любові до України, усвідомлення громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей, формування патріотичного світогляду громадян, активної державницької позиції, мотивації до військово-спортивної загартованості, готовності до захисту Вітчизни, забезпечення системної взаємодії з громадськістю в питаннях, пов’язаних з патріотичним вихованням населення, розширення ролі і можливостей громадських об’єднань, сприяння духовно-моральній єдності суспільства.

Водночас попри війну ми не забуваємо про спорт, який є фундаментом для підготовки майбутніх воїнів, і системно допомагаємо спортсменам та федераціям.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com