• 1

    Закарпатці стали споживати менше газу

    Серед факторів, які вплинули на різке зменшення обсягів споживання - підняття ціни на природний газ у декілька разів, і як наслідок, бажання споживачів зекономити кошти. 

  • 1

    Кожен другий витрачає свою зарплату ще до наступної (ДОСЛІДЖЕННЯ)

    Протягом минулих півроку матеріальне становище офісних співробітників помітно погіршилося. Тепер кожен другий щомісячно витрачає свою зарплату раніше, ніж отримує наступну. Ще шість місяців назад фінансові складнощі регулярно відчували тільки третина «білих комірців». 

  • 1

    Закарпатські роботодавці - одні з найактивніших

    Порівняно з попереднім кварталом найменше нових вакансій з’явилось у Волинській, Одеській і Дніпропетровській областях. Найактивнішими роботодавці були в Закарпатській, Івано-Франківській, Чернігівській, Кіровоградській і Тернопільській областях. А от пошукачі були найбільш активними в Чернігівській, Житомирській, Івано-Франківській, Закарпатській та Запорізькій областях. Саме тут розмістили найбільше нових резюме порівняно із попереднім кварталом. Найменше нових резюме було у Волинській, Дніпропетровській, Вінницькій областях, Києві та області.

  • 1

    Топ-10 найбільш оплачуваних професій (ДОСЛІДЖЕННЯ)

    Лідерами зарплатних пропозицій залишаються компанії, що можуть запропонувати зарплату у валютному еквіваленті – міжнародні компанії, аутсорсингові ІТ-компанії, міжнародні проекти. 

Що буде з нашими зарплатами (ДОСЛІДЖЕННЯ)

Що буде з нашими зарплатами (ДОСЛІДЖЕННЯ)

Найближчим часом зарплатна політика в більшості компаній не зміниться. Більше третини опитаних (35%) зазначили, що планують зберегти зарплати співробітникам на колишньому рівні в гривні. Майже чверть експертів прогнозують невелике збільшення зарплат. Більшість компаній, які можуть дозволити собі такий крок, працюють в сфері IT, агросекторі, гуртовій торгівлі та сфері послуг для бізнесу. 
При зменшеній зарплаті - роботи стільки ж (ДОСЛІДЖЕННЯ)

При зменшеній зарплаті - роботи стільки ж (ДОСЛІДЖЕННЯ)

З урахуванням інфляції реальний дохід українців знизився. Кожному п’ятому зрізали оклад. Понад чверті до ставки додали в середньому 10-20%. Але тільки одному із десяти проіндексували зарплату з прив’язкою до курсу долара.
Якими будуть працівники майбутнього

Якими будуть працівники майбутнього

На думку більшості офісних співробітників старше 25 років (71%) молоді фахівці зараз сильно відрізняються від того, якими вони були самі, коли починали свою кар'єру. Головні відмітні риси – дуже активне використання в роботі досягнень цифрової епохи, вміння цінувати власний час, відсутність страху втратити роботу, зневага до формальностей і відчуття свободи.
Кому потрібен бухгалтер: ТОП-10 актуальних вакансій

Кому потрібен бухгалтер: ТОП-10 актуальних вакансій

Запит «бухгалтер» входить до п’ятірки найпопулярніших пошукових зацікавлень роботодавців. Та все ж із врахуванням того, що ці спеціалісти займають третє місце в рейтингу проф. сфер із найвищою конкуренцією, знайти роботу їм не так просто. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com