15 закарпаток у Словаччині навчаються вести бізнес

15 закарпаток у Словаччині навчаються вести бізнес

  У Словацькому селі Лесне 24-26 червня триває воркшоп-тренінг у рамках проекту Програми ЄІСП ЄС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна «Інструменти розвитку можливостей для самореалізації жінок у бізнесі». У воркшопі беруть участь жінки-підприємці із Закарпаття й Словаччини, а також представники центрів зайнятості з двох країн. 
Яким є молодий спеціаліст, який шукає роботу

Яким є молодий спеціаліст, який шукає роботу

Роботодавці неохоче приймають фахівців без досвіду роботи. Чи не єдиним шансом отримати першу роботу є стажувальні та навчальні програми, однак у складних економічних умовах компанії оптимізують витрати та скорочують бюджети на такі заходи для молодих спеціалістів. 
У регіонах найбільше потребують ІТ-спеціалістів

У регіонах найбільше потребують ІТ-спеціалістів

Ринок праці України демонстрував стабільність. Роботодавці розмістили на 4% більше вакансій, ніж минулого місяця, а пошукачі — на 5% більше нових резюме. В актуальній соціально-економічній ситуації таку динаміку загалом можна назвати позитивною. Відсутність зниження кількості вакансій та різкого приросту нових резюме свідчить про відносну стабільність на ринку праці України.
Яких працівників шукають банки

Яких працівників шукають банки

Вже сьогодні на одну вакансію претендує 4-5 претендентів. Пошук роботи ускладнюється тим, що до фахівців банківської справи висуваються досить серйозні вимоги. Серед них вища освіта в сфері економіки або фінансів, досвід роботи 1-3 роки, впевнене знання іноземних мов, законодавства та положень НБУ, а також спеціальних комп'ютерних програм.
Мегабренд №9: «Закарпатські мінеральні води».

Мегабренд №9: «Закарпатські мінеральні води».

Як ми повідомляли, директор видавничих проектів "Закарпаття. Хто є хто" та "Закарпаття автентичне", член Спілки журналістів України Володимир Мерцин запропонував створити 10 мегабрендів Закарпаття.На цю пропозицію його надихнула стаття відомого вченого, письменника та бізнесмена Володимира Співаковського, який ґрунтовно описав, як мегабренди створюють певний імідж і приносять великі прибутки.Ми вже презентували сім запропонованих Володимиром Мерциним мегабрендів. Цього разу презентуємо мегабренд №9: «Закарпатські мінеральні води».
5 порад для тих, хто шукає роботу

5 порад для тих, хто шукає роботу

Якщо ви вже кілька місяців шукаєте нову роботу і все без результатів, то ви, мабуть, робите щось не так. За допомогою спеціалістів з "HR-кав'ярні", кореспондент ProZak записав п'ять корисних порад для тих, хто шукає роботу. Нагадуємо, що вчора ми публікували 5 порад для тих, хто шукає працівника. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com