Дефолту поки що не буде, - Пасхавер

Дефолту поки що не буде, - Пасхавер

Довіра - один із основних факторів для всієї економіки. Тому коли порушується довіра - це дуже тривожний сигнал для влади й економіки, вважає заслужений економіст України, Президент центру економічного розвитку та член-кореспондент Академії технологічних наук України.  
На Закарпатті стало менше свиней, овець і кіз

На Закарпатті стало менше свиней, овець і кіз

У роботі агропромислового комплексу області зафіксовано спад індексу обсягів сільськогосподарського виробництва у всіх категоріях господарств області. У січні 2015 року він становив 95,2%, зокрема, у сільськогосподарських підприємствах – 96,8% та господарствах населення – 95,2% (по Україні – 97,6%, у т.ч. у сільськогосподарських підприємствах – 99,3%, у господарствах населення – 95,9%).
В Закарпатті ажіотаж в супермаркетах

В Закарпатті ажіотаж в супермаркетах

Різке падіння національної валюти викликало великий ажіотаж у населення. Люди стоять в чергах біля банків, намагаючись зняти депозитні вклади. У супермаркетах Ужгорода величезні черги біля кас. Скуповується все, що не псується. Головним чином купують цукор, сіль та крупи. У такий спосіб люди намагаються «вкласти» свої гроші в товар, який через інфляцію має тенденцію до дорожчання.
Агростраховий пул хочуть створити в Україні

Агростраховий пул хочуть створити в Україні

Проблема українських аграріїв - у непрозорому ринку агрострахування, вважає керівник Проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) «Розвиток агрострахування в Україні», доктор сільськогосподарських наук Гарі Роше. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com