Ростислав Буланов: "28 мільйонів -- мізерні гроші від приватизації для Ужгорода"

Депутат Ужгородської міської ради, ударівець Ростислав Буланов прокоментував рішення «Про включення об`єктів до програми приватизації», яке було винесене на розгляд вчорашньої сесії міськради. 

«Щодо вчорашньої сесії. На розгляд винесли рішення «Про включення об`єктів до програми приватизації». Багато із цих 78 приміщень знаходяться у центрі міста (на Театральній, Волошина тощо). Очікуваний дохід від реалізації рішення  – 26 мільйонів гривень в бюджет. Якщо враховувати нинішній курс, то в середньому виходить по 9 тисяч доларів за об`єкт. Це мізерні гроші за приміщення у центрі міста.

 Завдяки активній позиції деяких депутатів та представників громадськості розгляд вдалося перенести на наступне засідання сесії. Якщо до цього часу приймуть зміни до положення про Департамент міського господарства, то приватизацію будівель «своїми» вдасться зупинити. Кожен об`єкт окремо виноситиметься на сесію, яка після обговорення з громадськістю затверджуватиме ціну.

І взагалі, я думаю, що перелік варто переглянути. В умовах, котрих зараз перебуває країна, частину будівель розумніше було б здавати в оренду й отримувати прибуток у міський бюджет постійно, а не продати все зараз за копійки», -- йдеться в коментарі Буланова, отриманому нашим виданням зі штабу партії УДАР.

Фото: "Заголовок".

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com