image

Чи можливо взяти кредит на місяць?

Зараз існує безліч сервісів, що спеціалізуються на видачі кредитів. Дані мікроорганізації значно полегшують процес оформлення кредиту і дозволяють будь-якому клієнту скористатися послугами кредитування на максимально вигідних умовах, однією з таких є - Dinero.

Відомо, що оформити кредит у банку досить складний процес, що вимагає чималу кількість зусиль і часу. Щоб вашу заявку прийняли на розгляд, буде потрібно попередньо зібрати багато документації, в тому числі і довідку про доходи. Таким чином, безробітні або неофіційно працевлаштовані громадяни не мають можливості отримати кошти від банківських установ. Після збору документів доведеться вистояти величезні черги і чекати, поки заявка буде розглянута. Такий процес займає не один день, і не відомо, чи буде ваша заявка схвалена. Також варіант оформлення кредиту в банку не підійде людям, що потрапили в непередбачені фінансові труднощі, що вимагають швидких дій.

Переваги мікрофінансових організацій

Велика частина труднощів, з якими стикаються люди, які намагаються оформити кредит в банку, в онлайн-організаціях кредитування відсутні. Для початку, варто відзначити, що заповнити форму і отримати кошти ви можете вдома, або в будь-якому іншому місці. Все що від вас буде потрібно - доступ в інтернет, ідентифікаційний код, паспорт і не більше 15-ти хвилин вільного часу. Одним з головних переваг такого способу є швидкість. Дійсно, велика частина таких організацій дає можливість отримати гроші не більше ніж за п'ятнадцять хвилин. Крім того, компанії з автоматизованою системою працюють цілодобово, і оформлення позики можна зробити в будь-який час доби, у вихідні або святкові дні. Все це дозволяє звернутися за допомогою онлайн-сервісів в будь-який момент, навіть найбільш непередбачуваний.

Процентні ставки у таких компаній адекватні, а багато хто й зовсім пропонують отримати перший кредит під 0,01%. Це допоможе розібратися, чи підходить дана організація для подальших звернень. Для постійних клієнтів у кожній з компаній фінансування є певні знижки або бонуси. Кредит можна взяти на місяць, проте новим користувачам дозволена сума не більше трьох тисяч гривень. При повторному ж зверненні, максимальна сума буде збільшена.

Де взяти кредит на місяць?

Так як мікрофінансових організацій багато, існують спеціальні сервіси, як - Creditonline365, що представляють на своєму сайті дані організації в рейтинговому порядку. Це дозволить більш детально ознайомитися з кожної, і вибрати компанію з умовами придатними саме для ваших вимог. Найпопулярнішими серед користувачів можна відзначити наступні організації:

1. Moneyveo: дозволяє оформити кредит в онлайн-доступі всього за 5-7 хвилин. Для нових клієнтів діє знижка на процентну ставку - є можливість оформити перший займ практично безкоштовно. Перший кредит не зможе перевищити трьох тисяч гривень, однак при наступних зверненнях, ви зможете отримати до десяти тисяч гривень на карту. Кредит можна взяти на термін від одного до тридцяти днів.

2. SOScredit: також надає процентну знижку для нових користувачів. Оформити кредит можна під 0,01%, витративши не більше десяти хвилин. Кошти можна отримати або на зазначену кредитну карту, або готівкою. Сервіс має автоматизовану систему, тому виробляє роботу цілодобово.

3. Море Грошей: пропонує користувачам, вперше скористалися послугами сервісу, знижку в 50%. Для постійних клієнтів же діє програма лояльності. Сервіс має зручну пролонгацію позик, а також на регулярній основі проводить акції.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com