image

Екс-керівник Закарпатського МНС популярно пояснив, чому від нас відмовляються інвестори

Колишній керівник управління МНС в Закарпатській області, екс-начальник обласного УБОЗу Антон Зелінський на одному з прикладів популярно пояснив, чому іноземні інвестори відмовляються вкладати в України.

"БЕЗ ПОЛІТИКИ .....Вчора в Ужгороді зустрічався із своїм давнім товаришем, серйозним бізнесменом однієї з країн Євросоюзу, фінансовий оборот фірми якого в рік складає понад 2 млрд. євро, і який мав великий намір зробити потужну інвестицію в Україну.

Але від учора на превеликий жаль Він уже цього не хоче.!!!! Його проїзд від Рави-Руської до Ужгорода тривав цілих 18 годин!!!! Як результат, на авто AUDI A-8 , 2015 року випуску, через ями залиті водою на дорозі, він втратив всі Чотири Шини, і Два Диски!!!! Діагностику Ходової частини зробить уже вдома. І простуду через переохолодження буде лікувати також там.

Зрозуміло що знайти колеса і диски на таке авто було досить проблематично, шукали їх по всій Західній Україні.

Коли прощались, він мені задав досить цікаве запитання: а яку цікаво машину треба би йому купити, щоб їздити по нашим дорогах і вести бізнес в Україні. Бо В Африці, де він також веде бізнес, він їздить на " Хаммері", але там дороги набагато кращі, ніж в Україні!!!!!

(Хтось в Києві обіцяє нам великі в Україну інвестиції???? Як кажуть в Одесі: " Не смішіть Мої Тапочки Роза..." )", -- написав Зелінський в соцмережах.

Читайте також:

Чому після відлиги в Закарпатті разом зі снігом зійшов асфальт

За короткий час в Ужгороді з десяток машин залишилися без коліс (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com