image

Із 7 тисяч закарпатських бухгалтерів обрали 6 кращих

 

16 липня в Україні відзначають День бухгалтера. З нагоди професійного свята спеціалісти цієї галузі провели засідання в Ужгородському прес-клубі, під час якого обговорили економічні новації, які стосуються бухгалтерського обліку та оподаткування. 

Зміни, яких зазнала бухгалтерська справа за останній рік, обговорювали голова ради Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук, керівник  Закарпатського територіального відділення Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України Ярослав Голубка, заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області Юрій Сакалош.

Учасники засідання торкнулися питань електронного адміністрування ПДВ, ситуації з касовими апаратами для підприємців та майбутніх реформ у сферах обліку та оподаткування. Фахівці неодноразово наголошували на необхідності орієнтації на досвід ЄС. Зокрема, на думку експертів, збільшення акцизу на тютюнові вироби допомогло б уникнути збройного конфлікту, який днями трапився у Мукачеві. 

Голова Місцевого відділення Асоціації платників податків Сергій Павленко наголосив на необхідності виведення економіки України "з тіні", що зробило б роботу кожного бухгалтера прозорою та принциповою.  Після обговорення актуальних питань відбулася церемонія нагородження провідних бухгалтерів області. З майже 7 000 експертів краю було обрано шестеро найкращих, працю відзначили почесними грамотами.

 

Валерія Ладані, студентка відділення журналістики УжНУ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com