image

Кому потрібен бухгалтер: ТОП-10 актуальних вакансій

Запит «бухгалтер» входить до п’ятірки найпопулярніших пошукових зацікавлень роботодавців. Та все ж із врахуванням того, що ці спеціалісти займають третє місце в рейтингу проф. сфер із найвищою конкуренцією, знайти роботу їм не так просто. 

До професійного свята бухгалтерів, яке традиційно відзначають 16 липня, Міжнародний кадровий портал  HeadHunter Україна пропонує добірку найцікавіших вакансій.

Для бажаючих не лише працювати, але й мандрувати відкрита вакансія Бухгалтера на круїзний лайнер. Вимоги до пошукачів: обов’язкова наявність сертифіката або диплома в галузі бухгалтерського обліку, досвід роботи — мінімум рік, вільна розмовна й письмова англійська мова, а також знання Excel на рівні роботи з макросами. Претендент повинен бути високо мотивованим, оскільки доведеться пройти скайп-співбесіду й IQ-тести Wonderlic. Термін контракту — 7 місяців, із них 7-8 тижнів відпустки. Роботодавець пропонує стартову зарплату у розмірі $ 1500, а також безкоштовне харчування, проживання і медичне страхування на борту корабля.

Великий виробничий холдинг у Одесі запрошує на роботу Бухгалтера з управлінського обліку. Від пошукачів вимагається повна економічна освіта, досвід роботи головним бухгалтером у великій компанії не менше 3-х років, знання 1С 7.7, 1С 8.2 і вміння складати фінансову звітність. Зарплату пропонують від 20 000 грн, офіційне оформлення плюс соц. пакет.

Для стартапу потрібен Головний бухгалтер. Початковим завданням майбутнього співробітника буде налагодження роботи відділу бухгалтерії. Пошукач повинен мати досвід роботи головним або єдиним бухгалтером від 3-х років, розбиратися у різних формах оподаткування, а також бути впевненим користувачем 1С 8 і МЕДОК. Початкова заробітна платня складає 4500 грн, а в майбутньому можливе її підвищення до 6000-6500 грн.

У компаніюEY потрібен Payroll Accountant. До обов’язків майбутнього працівника будуть належати розрахунок заробітної платні й підготовка звітності, реагування на запити персоналу й внутрішніх клієнтів щодо матеріальних виплат. Обов’язковими вимогами є наявність вищої освіти в галузі бухгалтерського обліку, економіки або фінансів, досвід роботи на аналогічній посаді, а також володіння російською, українською і англійською мовою. Перевагу нададуть кандидату із позитивним налаштуванням і хорошим ставленням до складних задач.

Стабільна ІТ-компанія запрошує на роботу Головного бухгалтера з вищою освітою і досвідом роботи від 5-ти років. Функціонал співробітника включає: ведення бухгалтерського і податкового обліку для юридичних осіб і приватних підприємців, оформлення пакету документів для відкриття ФОП, облік відпусток і нарахування заробітної платні, розсилка повідомлень на е-mail співробітників, а також отримання виписок із держ. реєстру і податкової.

Компанія SUN InBev Ukraine прийме до команди Спеціаліста з кредитного контролю. Головні вимоги: вища економічна освіта; досвід роботи в галузі економіки, фінансів, підприємництва від 1 року; знання MS Excel, MS Outlook, MS Power Point, SAP, 1С на рівні впевненого користувача; рівень англійської мови — Intermediate і вище; хороші аналітичні здібності. Крім іншого, роботодавець висуває серйозні вимоги до особистих якостей: націленість на ухвалення рішень і розстановку пріоритетів; розвинуті комунікативні навички; уміння вести переговори й проводити публічні виступи; вміння впливати і переконувати; клієнт-орієнтованість. Крім конкурентної зарплати й річного бонусу, компанія гарантує медичне страхування, можливість обміну досвідом із іноземними колегами і комфортні умови праці в молодій та енергійній команді професіоналів.

Для професіоналів, що прагнуть працювати в динамічному темпі, зіштовхуючись зі складними й амбіційними задачами, відкрита вакансія Фінансового контролера. Від пошукача вимагають вищу профільну освіту, досвід роботи на аналогічній позиції від одного року, знання офісних програм (MS Word, MS Excel, 1С — просунутий рівень) і хороші аналітичні здібності. Компанія готова надати роботу з цікавими й унікальними проектами, навчання і чудові можливості для кар’єрного зростання, а також шанс втілити свої ідеї та впливати на бізнес-процеси.

Компанія ДТЕК запрошує на роботу Керівника департаменту фінансової звітності з МСФЗ. Потрібний досвід роботи — від 5 років у галузі складання консолідованої фінансової звітності, від 3-х років — у компанії Великої Четвірки, і не менше 2-х років — на керівній посаді. Крім цього, в роботі знадобляться глибокі знання бухгалтерського обліку за Національними стандартами України й Міжнародними стандартами фінансової звітності, володіння англійською мовою не нижче рівня Upper Intermediate, а також наявність професійного сертифіката (ACCA, CIPA, CPA).

Міжнародна компанія з представництвом у Одесі шукає Фінансового директора. Від кандидата на посаду вимагають досвід роботи у складанні бюджету й фінансовому обліку. Співробітник буде здійснювати контроль за вчасною подачею звітності до материнської компанії, загальне керування фінансовим відділом, до якого входить бухгалтерія і головний бухгалтер, і братиме участь в управлінні компанією на рівні топ-менеджменту. Директор має подвійне підпорядкування — генеральному директору в Україні й фінансовому директору в Європі. Посада передбачає зарплату від 25 000 грн плюс соціальний пакет.

У компанії DANONE відкрита вакансія Finance Controller. Пошукач повинен мати вищу освіту (фінанси / бухгалтерський облік / економіка) і досвід роботи від 1-го року, знати особливості формування фінансової звітності й статистики, мати сильні аналітичні й організаційні навички, володіти англійською на рівні Intermediate й бути орієнтованим на результат. Головне завдання майбутнього співробітника — управління рентабельністю і продажем.

 

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в червні 2015 року.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com