image

Кожне сьоме промислове підприємство області займається виробництвом продуктів харчування

Головного управління статистики у Закарпатській області повідомляє, що кожне сьоме промислове підприємство області займається виробництвом продуктів харчування та напоїв.

Основними виробниками продукції є ТДВ «Свалявські мінеральні води», ТОВ «Влад», ОП «Ужгородський коньячний завод», ТОВ «Фрут Майстер Фудс», СП «Айсберг», ФГ «Світ м’яса», ТОВ «Мукачівський міськкопторг», ФГ «Коник», ТОВ «Котнар–М», ТОВ «Корадо Каннінг Інкорпорейтед».

На підприємствах з виробництва харчових продуктів та напоїв у січні–серпні цього року індекс промислової продукції, порівняно з відповідним періодом минулого року склав 91,0%. Зменшено виробництво борошна, круп, соків фруктових та овочевих, вина виноградного, коньяку.

Протягом січня–серпня 2017р. підприємствами харчової промисловості реалізовано промислової продукції (робіт, послуг) на суму 994,1 млн.грн. У структурі реалізації 64,8% відпущеної продукції належить підприємствам з виробництва напоїв (вин, пива, мінеральних вод, алкогольних напоїв), 13,5% реалізована продукція підприємств з виробництва м’яса та м’ясних продуктів, 7,0% – з перероблення та консервування овочів та фруктів.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com