image

Переважна більшість керівників – чоловіки 30-40 років

Сфера топ-менеджменту – одна із сфер, де прослідковується найбільша конкуренція за робоче місце

Сьогодні на hh.ua розміщено понад 12 тисяч резюме ТОП-менеджерів різних спеціалізацій. Переважна більшість українських керівників – чоловіки (78%) у віці 30-40 років. Дев’ять з десяти ТОП-менеджерів вільно володіють англійською мовою. Найпривабливішою сферою, де б хотіли працювати українські ТОПи – це продажі (46%). Найбільша концентрація керівників у столиці та столичному регіоні (в Києві зареєстровано 53% резюме). Фактично всі вони мають вищу освіту, а 7% кандидатів здобули ступінь МВА, - повідомляє кадровий портал  hh.ua.

У середньому значення hh.Індекс (відношення кількості резюме до кількості вакансій) знаходиться на рівні 11-12. Це значить що на одне робоче місце претендують  11-12 осіб. Найвища конкуренція серед банківських та інвестиційних управлінців. Також до п’ятірки лідерів за рівнем конкуренції входять ТОП-менеджери в сфері закупівель, управління малим бізнесом та консультування.

Дані були отримані в результаті аналізу бази резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна у квітні 2015 року.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com