image

Російський ВТБ-банк відібрав активи закарпатського виноробного підприємства "Котнар"

Коментар одного із співвласників компанії "Котнар" Володимира Булгакова

Це вже відома на всю Україну торгова марка якісних закарпатських вин. І ось зараз, як виявилося, російський ВТБ-банк відібрав активи підприємства через суд і виставив їх на електронні торги. 

Коментар з цього приводу виданню "ПМГ" дав один із співзасновників компанії "Котнар" Володимир Булгаков.

"Необхідно зазначити, що керівництво «ВТБ-Банку» підписало підроблений договір застави, у якому зробило компанію Котнар М поручителем за кредитами від 2007 і 2008 рр, коли наша компанія навіть не існувала і фактично не могла бути поручителем за жодними кредитами. На підставі цього господарський суд Києва в порушення всіх принципів справедливого правосуддя виніс рішення - стягнув 15 млн з Котнара М і фактично позбавив власників Котнара М всього майна, тим самим одним розчерком пера заволодів цілісним комплексом найбільшого виробника вина", - повідомив Володимир Булгаков.

"Такого роду загарбницькі дії російського банку відповідають стилю російського керівництва - забирати те, що не може їм належати і при цьому робити вигляд, що нічого не сталося! За даним фактом власники і керівництво Котнар М поінформували ГПУ і НАБУ і чекають від них правової оцінки факту захоплення!", - додав він.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com