Уряд таки виділить 700 млн. на ремонт доріг в Закарпатті та інших Карпатських областях

Уряд таки прийняв рішення виділити кошти на ремонт доріг в Карпатському регіоні.

Про це повідомив народний депутат віз Закарпаття Валерій Пацканг на своїй сторінці у Facebook.

"Нарешті прийнято рішення про виділення коштів на ремонт доріг Карпатського Єврорегіону.

Спочатку відповідна поправка була підтримана на засіданні Комітету ВР з питань бюджету, а сьогодні парламент проголосував за зміни до держбюджету щодо виділення 700 мільйонів гривень на ремонт доріг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, та Чернівецькій областях.

Отже, наші аргументи про виняткову важливість цього рішення були почуті. Нагадаю, що мова йде, в тому числі, про ремонт траси Н-09 (яка проходить через Мукачеве, Рахів, Іршаву, Хуст, Тячево). Як я вже зазначав, це рішення є дуже важливим для нашого краю, і сприятиме розвитку зимового і літнього туризму в Закарпатті.

Також нижче подано прізвища народних депутатів-представників Закарпаття у ВР, які голосували за зазначені зміни до держбюджету: Горват Р.І., Пацкан В.В., Лунченко В.В., Крулько І.І., Климпуш-Цинцадзе І.О., Мацола Р.М., Сочка О.О. Інші утрималися, або ж були відсутніми", - пише Валерій Пацкан.

Як ми повідомляли, група депутатів із західних областей України звернулася до уряду з проханням виділити додаткові кошти на ремонт доріг в Карпатському регіоні з метою розвитку туризму.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com