image

Відомий бренд Breitling випустив нову модель годинників

 

BREITLIING CHRONOMAT 44 BLACKSTEEL - це дух авіації у вас на руці.

Виконаний у повністю чорному фюзеляжі з квадратними цифрами і суперміцним ремінцем, знаменитий хронограф Breitling Chronomat підтверджує своє призначення підкорювати вершини в новій моделі з потужним і оригінальним стилем. 

Chronomat завжди був унікальним з точки зору його не мають аналогів характеристик, а також його найвищою мірою мужнього технічного зовнішнього вигляду. Зараз він ще більш унікальний, ніж будь-коли, завдяки випуску моделі Chronomat 44 Blacksteel. Нова версія флагманської моделі Breitling заново винаходить інструменти для професіоналів. Сталевий корпус відрізняється високоміцним чорним покриттям на вуглецевій основі. На що обертається в одному напрямку безель нанесені чорні цифри з каучуковими вставками і велика люмінесцентна точка, що полегшує зворотний відлік часу польоту або занурення під воду. Такий же чорний циферблат продовжує великі традиції годин Breitling для пілотів і відрізняється трьома квадратними лічильниками, а його червоні елементи нагадують про приладової панелі. Ексклюзивний ремінець цього хронографа поєднує зовнішній вигляд високотехнологічної тканини антрацитового кольору у військовому стилі з гумовою підкладкою, що забезпечує повний комфорт.

З точки зору технічних характеристик, ця міцна і ергономічна модель, оснащена загвинчується головкою підзаводу і кнопками і володіє водонепроникність до глибини в 200 м (660 футів), відрізняється її винятковим мануфактурним калібром Breitling 01 - механізмом хронографа з автопідзаводом, що приводиться в дію чорним ротором, який видно через прозору задню кришку. Це зразок надійності і точності, що пройшов хронометричним сертифікацію в COSC (Швейцарському Інституті Хронометрирування).

Chronomat 44 Blacksteel: абсолютно новий погляд на годинник, якими користуються найбільші пілотажні групи світу.

Механізм: мануфактурний калібр Breitling 01, минулий хронометричним сертифікацію в COSC, з автопідзаводом, високою частотою (28800 вібрацій на годину), 47 камінням. Запас ходу більше 70 годин. Хронограф з точністю до ¼ секунди, суматори на 30 хвилин і 12:00. Календар. Корпус: чорна сталь. Захист від води до глибини в 200 м (660 футів). Головку, що загвинчується підзаводу і кнопки. Обертовий в одному напрямку безель з храповим механізмом. Опукле сапфірове скло із захистом від відблисків з обох сторін. Прозора сапфірова задня кришка. Діаметр: 44 мм. Циферблат: чорний Онікс. Ремінець: каучуковий у військовому стилі.

Олексій Химинець і Олексій Пілюгін 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com