image

Вкладникам ще 3 банків виплатять гроші

Вкладники "Легбанку" зможуть отримати випдати у відділеннях "Альфа-банку", а вкладчікт "БГ Банку" і "Банку Камбіо" - в відділення "Укрінбанку". Загалом в Україні вже 6 неплатоспроможних банків.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) починає виплату коштів вкладникам банку "Кабміо", "Легбанку" і "БГ Банку". Про це інформує прес-служба ФГВФО, передає "Обозреватель".

Виплати будуть здійснюватися з 6 березня 2015 по 17 квітня 2015 року. 

Виплати гарантованої суми відшкодування здійснюватимуться відповідно до Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду.

Відшкодування вкладникам, які не навернулись в банк-агент в період видачі коштів, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу ФГВФО до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Для отримання коштів необхідно пред'явити паспорт та документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Відшкодування також виплачуватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до фонду.

Як повідомляв "Обозреватель", 3 березня Нацбанк відніс до категорії неплатоспроможних "Дельта банк" і ще два банки.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com