image

Воркшоп ефективного управління проведуть в Ужгороді

25 квітня в Ужгороді пройде зустріч Львівського клубу менеджерів із персоналу "HR-кав’ярня". Тема воркшопу "Управління персоналом: покроковий аналіз усіх процесів". 

Сьогодні в більшості компаній немає визначеної структури HR-процесів. Як наслідок, менеджери з персоналу розгублені.. Їм кажуть щось роби, щоб було добре, а що не кажуть. 
HR-аудит або покроковий аналіз всіх процесів - це хороша можливість зупинитися і проаналізувати - де я є у своїй роботі. Що я роблю добре, а що слід змінити. Можливість зрозуміти, що зараз є найактуальнішим для моєї компанії з точки зору управління персоналом і куди мені рухатися, щоб створити додану вартість бізнесу за допомогою HR-процедур. HR-аудит дасть можливість сконцентруватися на важливому і ефективно та раціонально використовувати свої ресурси. 
У першу чергу, учасники зустрічі зрозуміють чим саме вони можуть зробити додану вартість для компанії з точки зору HR-процедур. А після зустрічі отримують інструменти, якими можна зробити HR-аудит в компанії самостійно. 
Що буде на зустрічі? 
- Практичні інструменти, якими можна САМОСТІЙНО зробити HR-аудит. 
- Як побудувати план розвитку HR-процедур для своєї компанії. 
- Як правильно аналізувати ситуацію HR e компанії? 
- Аналіз сильних і слабких сторін процесів. 
- Будуть розглянуті кейси живих компаній, в яких було зроблено аналіз HR-процесів: проблематика - аналіз - результати - зміни - результати. 
Хто проводить? 
Оксана Щур - практикуючий HR, з досвідом роботи в управлінні персоналом 9 років, сертифікований психолог (диплом Європеської асоціації психотерапевтів) бізнес-тренер, особистий консультант, співзасновник Львівського клубу менеджерів з персоналу «HR-кав’ярня» 
Анна Зайцева - з 2009 року сертифікований HR (кваліфікація SpHR Центр EU HRM, підтверджена у 2013), Сертифікований NLP-практик, співзасновник HR-кав'ярні. 
Коли? 25 квітня, о 16.00. 
Де? Ужгород (точна адреса уточняється). 
Вартість? При попередній реєстрації — 150 грн., при реєстрації на місці — 200 грн. 
Ласкаво просимо! 
Гарантуємо гарний настрій, філіжанку доброї кави 
Та багато цікавого до кави!

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com