image

Як держслужба геології вбиває бізнес та туризм на Закарпатті (ВІДЕО)

Знаменитої мінеральної води Поляна Купіль більше немає

А все через самодурів із Державної служби геології та надр України.

Самодури з цього відомства під формальним приводом вирішили припинити ліцензію на розлив цієї води. Зупинився не лише завод, але й санаторій в селі Поляна Свалявського району, де на основі цієї мінеральної води оздоровлювалися туристи зі всієї України. Закрили і бювет, де в центрі села безкоштовно можна було набрати собі цієї мінералки.

Комісія Держслужби геології та надр причепилася до якоїсь неправильно оформленої оренди та геологічної схеми. Скоріше за все, просто хотіли отримати хабар.

 

Ця ситуація ускладнюється політичним питанням. Нинішній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль є яскравим ретроградом, який бореться з децентралізацією. Як відомо, у Поляні створена ОТГ, яку очолює колишній регіонал Іван Дрогобецький. Припинення розливу мінеральної води Поляна купіль та проблеми з оздоровленням в санаторії, однозначно вдарять по бюджету та туристичному іміджу Полянської ОТГ. Але навряд чи обласна влада допоможе Дрогобецькому вирішити це питання через звернення до центральних органів влади. Особливо зараз, коли в Полянській ОТГ перше місце не без агітації влади здобув екс-регіонал Бойко. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com