image

Яких працівників розшукують відомі компанії в Україні

22 квітня відзначають день секретаря. Які вакансії сьогодні існують на ринку праці для офісних працівників - читайте у мтеріалі. 

Компанія «ВОЛЯ» – провідний телеком-провайдер України та лідер ринку розваг шукає адміністратора офісу. Основними вимогами до даної вакансії є вища освіта, досвід роботи від 3-х років на аналогічній позиції і впевнене користування MS Office. Компанія пропонує соціальні гарантії, високий рівень організації праці і розвинену корпоративну культуру, засновану на повазі до праці і особистості кожного співробітника компанії.

Національній мережі будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» у зв'язку з активним розвитком потрібен офіс-менеджер. Претендент на дану позицію повинен мати вищу освіту, мати відповідний досвід роботи від 3-х років, бути впевненим користувачем MS Office та Internet. Компанія гарантує високу стабільну заробітну плату, бонуси за результатами роботи, можливість самореалізації та поїздки закордон (професійні і туристичні).

Одна з провідних авіакомпаній України «Авіакомпанія «Українські вертольоти»» шукає секретаря голови правління. Вимоги до претендентів на цю посаду досить високі: вища освіта, досвід роботи від 1 року, володіння англійською мовою на високому рівні (IELTS 7 Academic) та знання основ діловодства. У свою чергу компанія пропонує працевлаштування згідно Кзпп, можливість кар'єрного, професійного та матеріального зростання, удосконалення англійської мови на базі авіакомпанії і забезпечення мобільним зв'язком.

Вакансія секретаря рецепції відкрита в компанії, яка є частиною найбільшого світового виробника шоколаду, печива і цукерок «Mondelēz International». Кваліфікаційними вимогами до кандидата є: досвід роботи на аналогічній позиції від 1 року, вища освіта, обов'язкове володіння ПК MS Office. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, достойну заробітну плату, можливість розвитку на робочому місці та харчування за рахунок компанії.

Компанія «Terrasoft», яка відзначена премією HR-бренд Україна за турботу про співробітників, потрібен офіс-менеджер. Претенденти повинні мати досвід роботи на аналогічній позиції від 1 року, грамотну усну і письмову мову, вільний російська, українська, англійська. Співробітникові компанія пропонує роботу в компанії, продукти якої входять в ТОП 15 CRM-систем світу, спеціальні програми навчання, можливості для кар'єрного і професійного зростання, курси англійської, медичну страховку та незабутні корпоративні заходи.

Консалтингова компанія в сфері нерухомості «ІНТЕЛЕВРАЗ» шукає працівника на посаду секретаря/офіс-менеджера. Основними вимогами є вища освіта, впевнене користування ПК, знання Internet, електронної пошти, оргтехніки та знання англійської мови. Вітається наявність рекомендацій з попередніх місць робіт і досвід активних продажів або роботи з клієнтами від 1 року. Основними умовами виступає навчання, кар'єрний ріст, офіційне працевлаштування, 5-денний робочий тиждень, повний робочий день. Також дана позиція передбачає хороший старт для подальшої роботи на ринку нерухомості.

Клініці західного стандарту «American Medical Centers» потрібен адміністратор офісу з закінченою вищою освітою та знанням англійської мови на рівні не нижче Upper-Intermediate. Компанія пропонує комфортні умови праці, навчання з перших днів роботи, офіційне оформлення та оплачувану відпустку.

Компанія «Торгова гільдія України», яка працює на ринку комерційної нерухомості, шукає помічника офіс-менеджера з логістики. Від кандидата вимагається вміння планувати і організовувати роботу, швидка орієнтація і відповідальний підхід до роботи, вміння працювати самостійно та в команді. Компанія пропонує хороші умови роботи в молодому дружньому колективі, можливість удосконалюватися і реалізувати свої ідеї, вчасно виплачується зарплата і премія, що залежить від результатів роботи.

Дані були отримані в результаті аналізу бази вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua у квітні 2015 року.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com