image

Закарпатці вперше взяли участь на ринку вакансій в Словаччині (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У словацькому місті Кошице відбувся вже традиційний ринок трудових вакансій, який організувала Американська торгова палата в Словаччині.

Як ми повідомляли, подібний ринок вакансій, на якому крупні світові компанії, члени Американської торгової палати в Словаччині, пропонують роботу для студентів старших курсів та людей, що не мають роботу проходив вже 11 раз, але вперше в ньому взяли участь і закарпатці.

Зі слів керівника Кошицької філії Американської торгової палати Словаччини Мартіна Мудрака, цього року було встановлено відразу два рекорди: по кількості фірм, які пропонували роботу і по кількості тих, хто відвідав ринок вакансій у пошуках роботи чи стажування.

«На Ринку вакансій в Кошице 31 компанія пропонувала роботу, а також хочу відмітити що було зареєстровано близько півтори тисячі зареєстрованих анкет від учасників, які прийшли до нас в пошуках роботи чи стажування. І що дуже приємно, вперше учасниками торгів були і українці, головним чином це мешканці Закарпаття», - повідомив Мартін Мудрак.

Фото Петера Войтаска

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com