image

Закарпаття відвідав Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе

В Ужгороді відбувся круглий стіл Асоціації платників податків України, на якому презентували проект Концепції податкового кодексу розвитку 

У круглому столі взяв участь і президент АППУ Грігол Катамадзе, який і презентував Концепцію податкового кодексу розвитку.

Участь в круглому столі також взяли поважні гості: Ярослав Греца - доцент юридичного факультету ДВНЗ Ужгородського національного університету;

Володимир Суліма - Генеральний директор «Дьюті Фрі Трейдінг» Володимир Суліма;
Вікторія Слюсаренко - Доцент економічного факультету ДВНЗ Ужгородського національного університету;
Віктор Мікулін - заступник голови Закарпатської ОДА;
Олексій Петриченко - Начальник ГУ ДФС у Закарпатській області.

Організаторами Круглого столу стали Голова Ради ТВ ВГО АППУ в Закарпатській області Волощук Марта Гнатівна та Перший заступник Голови Ради ТВ ВГО АППУ в Закарпатській області Гісем Мирослав Володимирович.

Окрім обговорення Концепції податкового кодексу розвитку учасники форуму обговорили Доктрину економічної безпеки України та Концепцію нового митного кодексу України. Були визначені також ТОП-10 пріоритетів розвитку бізнесу в 2019 році. 

презентація3

По закінченні Круглого столу ми запитали у Президента АППУ Грігола Катамадзе про його думку щодо достойного кандидата на найближчих виборах до Верховної Ради на Закарпатті і Грігол Катамадзе з великою симпатією говорив про кандидата по округу №68 Мирослава Гісема, який є першим заступником голови територіального відділення АППУ в Закарпатській області.

«Я хочу звернутися до платників податків. Сумлінних платників податків. Я думав звернутися до чинних в Асоціації платників податків, але все ж хочу розширити це представництво та звернутися до всіх платників податків, які роблять справи, які створюють робочі місця, які розширюють виробництво, які думають про Закарпаття, які думають як жити краще кожному громадянину України в цій області. Я хочу до вас звернутись. Чому я вирішив це зробити? Тому що 4 роки, коли плече в плече дуже важкий період для цієї країни працюєш з людиною і бачиш як і що вона робить, то віриш цій людині. І ця людина – Мирослав Гісем – банкір, фахівець, зараз буде пробувати себе стати українським політиком.

Зараз настав той час, коли такі люди як Мирослав Гісем повинні прийти в українську політику, в українську Верховну Раду для того, щоб відстоювати інтереси бізнесу, інтереси виробників, інтереси банкірів, українських банкірів, українських підприємців. Я завжди бачив, як він це робить на рівні Асоціації платників податків, і не тільки на рівні Закарпатської області, але й в загальному на всеукраїнському рівні, тому що Мирослав Гісем є членом Ради української Асоціації платників податків. І я завжди пам`ятаю, коли виникають проблеми у простих підприємців, то він горою за них стояв. Тому хочу звернутись до вас усіх. Я думаю, я переконаний, що 21 липня це буде вирішальний день для того, щоб ми з вами привели в політику досвідчених, разом з цим молодих людей і тих людей, які будуть думати, робити, впливати на майбутнє України. Дякую вам за те, що ви почули мене», - сказав Катамадзе, який очолює АППУ з 2015-го року. 

 

f5481482-3f27-4535-aaf6-490c785a24f7

Нагадаємо, що Асоціація платників податків цього року відзначатиме 21 рік діяльності. 

Мета АППУ - поліпшення підприємницького клімату в країні, розвиток партнерських відносин між владою і бізнесом та підвищення соціальної відповідальності платників податків.

За 20 років Асоціація створила регіональні відділення в усіх областях України та стала найбільшим і найавторитетнішим бізнес-об’єднанням, що налічує близько 7000 членів – великих, середніх та малих підприємств з усієї України.

АППУ працює у тісній співпраці з податківцями, взаємодіє з органами законодавчої та виконавчої влади, підтримує широкі міжнародні зв’язки, організовує навчання, консультації та обмін досвідом.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com