• 55715a3074582-------------------1

    Ужгород страждає від анархії активістів (ОНОВЛЕНО)

    Ми повідомляли про те, що активісти громадського конвенту Ужгородського Євромайдану закликали ужгородців не дати владі міста провести сесію міськради, на якій було заплановано віддати під приватизацію 48 комунальних об’єктів міста.

  • чубірко5

    Чому голова Закарпатської облради втік від журналістів

    Як ми повідомляли, в Ужгородському нацуніверситеті відбувся круглий стіл "Регіональні медіа: виклики і перспективи". 

  • unnamed

    Хто стоїть за «Тарифними майданами» в Закарпатті

    Про необхідність підняття тарифів в Україні говорилося давно, однак жоден уряд не знаходив в собі духу провести тарифну реформу, бо це означало б втрату підтримки електорату , соціальний вибух і, відповідно, втрату влади на найближчих виборах.

  • Безымянный

    Хто пожертвував закарпатцю Шуфричу будинок на 700 кв. м.?

    Нещодавно держава зробила вільним доступ до Реєстру нерухомості, що дозволяє журналістам розстежувати відповідність задекларованої нерухомості нашими чиновниками та політиками, до реальної власності.Журналісти «Слідство Інфо» дослідили таке собі село на Київщині Козин.

Балога: Янукович вів правильну політику щодо угорців Закарпаття

Балога: Янукович вів правильну політику щодо угорців Закарпаття

Відомий закарпатський політик, депутат Верховної Ради Віктор Балога дав крупне інтерв'ю інтернет-виданню "Главком", в якому, зокрема, торкнувся і регіональних закарпатських проблем.
В Ужгороді - брудна війна компроматів

В Ужгороді - брудна війна компроматів

Як ми повідомляли, в Ужгороді триває протистояння між кількома владними групами впливу. Нинішній голова міста Віктор Погорєлов тримає удар як від свого першого заступника Івана Волошина, так і від колишнього тимчасового мера Віктора Щадея. 
Чи справедливо закарпатський губернатор отримав догану від президента

Чи справедливо закарпатський губернатор отримав догану від президента

Ще зовсім недавно голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль відвідав прифронтові регіони України. Почаював з бійцями 128-ї Закарпатської бригади,  зробив багато піар-фотографій, які активно розповсюджувала його прес-служба.  Хоча в першу чергу мав би перевірити, як наша область виконує план будівництва захисних споруд. Це нагальна вимога влади.
Закарпатські нардепи по різні боки списку заможності

Закарпатські нардепи по різні боки списку заможності

"Українська правда" ретельно дослідила декларації про доходи депутатів парламенту і склала свій рейтинг найзаможніших та найбідніших депутатів. «Найбагатшими ми вважали депутатів, дохід яких за 2014 рік склав більше 10 млн гривень. Із таким доходом у Раді 22 депутати. Найбіднішими - дохід яких менше 20 тис гривень на рік. Таких - 20 депутатів», -- пише «Українська Правда».
На Закарпатті 22 чиновники можуть бути люстровані

На Закарпатті 22 чиновники можуть бути люстровані

У Реєстрі осіб з усієї України, що підлягають люстрації, йдеться і про 22 закарпатців. Станом на 28 квітня у Реєстрі знаходяться 755 осіб, нові прізвища будуть додаватися, коли надходитиме інформація.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com