• 11

    Конфлікт Коломойського та Порошенка - на користь країні

    Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав відомий закарпатець, викладач, експерт Інституту Політичної Освіти, один з лідерів Сили Людей, активний громадсько-політичний діяч  Олександр Солонтай. 

  • Русини Закарпаття остаточно посварилися

    Останніми днями щось незрозуміле коїться навколо русинського питання в Закарпатті. 

  • 3

    Путіна похоронили під посольством

    Після того, як у мережі масово почала розповсюджуватися інформація і здогадки про зникнення президента Росії, чимало версій стосувалося його смерті. Активісти «Автомайдану» вирішили не чекати офіційних відомостей з цього приводу і встановили символічний «надгробок» президенту Росії Владіміру Путіну біля посольства Росії в Києві.

  • Знімок екрана 2015-03-06 19.06.42

    Відео дня: кнопкодави на Закарпатті

    Сьогодні під час сесії Закарпатської облради депутат від фракції партії Єдиний Центр Володимир Шкріба "кнопкодавив" за двох. 

Політики готуються до відокремлення Закарпаття

Політики готуються до відокремлення Закарпаття

На адресу нашого видання надійшов лист від Миколи Крички, у якому він ділиться своїми застереженнями щодо дій деяких політиків Закарпаття в напрямку автономізації.  Друкуємо з невеликими правками.
Балога в шоці від агітації за Путіна в Мюнхені

Балога в шоці від агітації за Путіна в Мюнхені

Народний депутат від Закарпаття Віктор Балога на своїй сторінці у facebook розмістив фотографію з центру столиці Баварії Мюнхена, на якій видно агітаційні плакати за російського президента Володимира Путіна.
Іноземні військові будуть вчитися в Україні

Іноземні військові будуть вчитися в Україні

Секретар РНБО розповів про ухвалення рішення щодо плану проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних сил України на території нашої держави, а також участь української армії у навчаннях поза межами України у 2015 році. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com